Piękno w prostocie... Jak napisał Lakuta, wyświetlacz górny jest w nim zupełnie zbędny. Niby co miałby pokazywac, skoro wszystko od razu widać, bo jest na oddzielnych pokrętłach i przełącznikach? Dla mnie bomba.
Wersja do druku
Piękno w prostocie... Jak napisał Lakuta, wyświetlacz górny jest w nim zupełnie zbędny. Niby co miałby pokazywac, skoro wszystko od razu widać, bo jest na oddzielnych pokrętłach i przełącznikach? Dla mnie bomba.
Powiedz to użytkownikom d5d i d7d ;)Cytat:
Zamieszczone przez robin102
Sorki, ale jeżeli wszystko widze po pokrętłach to po co mi wyświetlacz jeszcze raz to samo ma pokazywać?
http://www.pstryk.com.pl/opis.php/4380
Nawet legendarna Leica zaczyna wędrować ku strzechom. 3 tys. za kamerkę z 8 mln pxl matrycą to już nie jest zaporowa cena.
Jak dla mnie to żadna tam strzecha :cry:... trzy koła za "mydelniczkę" :shock:Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
RAFALE skąd te dane ,że leica ma kosztować 3000 zł , to by było bardzo miło z ich strony.
Grizz - apart musi mieć górny wyświetlacz , tak jak piwo powinno sie rozlewać tylko do butelek i do beczek.
albo to kwestia przyzwyczajenia z mojej strony , a z ICH kwestia oszczędnośc i marketingowego chwytu żebym kiedyś wreszcie kupił ten z wyświetlaczem na dachu.
Robin. W tym sklepie jest taka cena. Kliknij na link.
http://www.pstryk.com.pl/opis.php/4380
Nie ta cena, nie ta Leica... :?Cytat:
Mnie firma Leica nie rusza. Nigdy bym nie zapłacił dwa, czy trzy razy tyle tylko za to, że na puszcze jest prestiżowy napis.
Ta lustrzanka też jest dla amatorów, prawda? ;-)Cytat:
Zamieszczone przez robin102
lgrabun C5050 to nie lustrzanka , a jednak wyświetlacz dachowy ma co by nie mówić to amatorski sprzęt jaki i cały E system. Dla mnie brak wyświetlacza to porażka. Mam lustrzankę analogową minolty - wyświetlacz jest , w kompakcie C5050 jest , a w E -300 NIET !!! ja używam niestety wszystkich tych aparatów przemiennie i brak wyświetlacza w E 300 doprowadza mnie do białej gorączki. Ile już ujęć skicholilem przez brak tego malutkiego LCD .Nie widzę szybko jakie mam iso, jaką korekcje ekspozycji , jak mam lampę ustawioną - jaki tryb , krótko mówiąc do ****. No jakbym używalł jednego aparatu to też bym pewnie mówił ,że może być bezzzzz.