Prawy wydaje się być silniejszy, ale za to lewy chyba zwinniejszy, więc może nie być łatwo :)
Wersja do druku
Prawy wydaje się być silniejszy, ale za to lewy chyba zwinniejszy, więc może nie być łatwo :)
Konik na leżąco rewelka. Nie od razu można się zorientować co to za stworzenie. Podobny do słonia morskiego. Kadr taki, że nie ma się do czego przyczepić.
To najlepsze moim zdaniem zaprezentowane przez Ciebie zdjęcie.
Gratulacje.
troche za mocno kontrastuje tlo z konikami i wyszly chyba za ciemne przez to
@Rafał Czarny: dzięki.
@nib: czarne i ciemno podpalane brazowe konie cięzko sfotografować na białym sniegu. olek szaleje. mam nadzieje ze jeszcze tej zimy uda sie poprawic technike robienia zdjeć na śniegu. (mile widziane wszelkie rady)
Pozdrawiam cieplutko
martha zgadzam sie ze to bardzo trudna działka, sam nie lepiej bym nie zrobil tylko pisze co widze :wink: nie gniewaj sie :wink:
@nib: za co miałabym sie gniewać?? każda krytyka jest bardzo konstruktywna. Wolę, żebyscie patrzyli na zdjęcia krytycznie, niż je za byle g.. (że tak sie wyrażę) chwalili. Przynajmniej na mnie krytyka działa twórczo :) Wiec proszę się nie krępować. A śnieg to wyzwanie :D W ten weekend jade znowu zmierzyć sie z końmi na śniegu :)
Pozdrawiam
Trochę zmroziło okolicę:
A nie mogłaś całego drzewa zrobić? Lewa strona ucięta trochę mi przeszkadza. Ale malutko przeszkadza bo ładne jest. Też ostatnio powalczyłem z szadzią :) Tylko gorszy plener mam.
starałam się jak mogłam nie sciąć drzewa, ale byłam ograniczona przestrzenią - stałam na zmrożonym jeziorze, które troche skrzypiało pod moim ciężarem i nie chciałam ryzykowac kompieli przy -17 stopniach.
Ładnie wygląda, z tym domkiem szczególnie. Trochę szkoda, że ciasno... chociaż wierzę, że lekko nie miałaś (za szerokiego kąta w UZ chyba nie ma) ;)
Pozdrawiam