Wielkie dzięki za wszystkie komentarze. Obróbka może faktycznie miejscami zbyt agresywna, ale to rezultat zabawy i zachłyśnięcia się presetami w Lightroomie :)
Wersja do druku
Wielkie dzięki za wszystkie komentarze. Obróbka może faktycznie miejscami zbyt agresywna, ale to rezultat zabawy i zachłyśnięcia się presetami w Lightroomie :)
Witajcie, zrobiłem dwie fotki. Nigdy wcześniej nie brałem się za tego rodzaju focenie dlatego też bardzo zależy mi byście dzielili się swoimi spostrzeżeniemi przede wszystkim tymi krytycznymi. Zdjęcia robione zd 50/2 i wysołane z rawa.
Ciasto na drugim bardziej apetycznie wygląda ale to chyba WB bo i obrus troche bielszy w porównaniu do pierwszego. Głębia lepiej aby obejmowała w całości to co jest na talerzu.
Na pierwszym wydaje mi się, że brakuje ostrości. A może to wina tak małej głębi. Drugie lepsze, wiecej światła i przyjemniejsze kolory.
Wczoraj dla odreagowania przygnębiających myśli popastwiłem się troszkę nad moimi dwoma sierściuchami, jak zawsze jestem ciekaw waszych opinii. Liczę, że będą rzeczowe i ich nie zabraknie.
Ot taki landszafcik będziński z dziś.
Ładna pocztówka ale jak dla mnie za ciemno.
Z kociakow to 1.2 oraz 5. jak dla mnie...
Takie pstryki ze wczorajszego spaceru. Chyba już jedne z ostatnich olkiem.