Dziękuję Maro66 :).
Następne ...
Wersja do druku
Dziękuję Maro66 :).
Następne ...
Zdjęcia lasu mniej wiecej udane ale podobanie, jak na licznych moich brakuje mi klimatu, tego lekkiego szumu, spokoju, ciszy. Trudno to oddać. Zdjęcia ze studia świetne a szczególnie pierwsze dwa. Wydaje mi się, ze trafiłeś w dychę. Model świetnie przekazuje a Ty świetnie to ująłeś. Pozostałe cztery z modelką też się podobają, ponieważ i ładne światło i obiekt też niczego sobie. Poza tym czytając o realiach na zgrupowaniu w studio to rezultat naprawdę wyjątkowy.
Co do ostatnich - przeszkadzają mi spodnie ;) srednio pasują do reszty - koronki itp.
Więc, albo je ściągnąć, albo wykadrować :D
Na zdjęciach coraz gorętsza atmosfera. To tak przed Świętami? ;)
Wiejo: dzięki :)
grizz: co prawda ściągnąć spodni już się nie da ;), ale co do wykadrowania to jak najbardziej :)
Maro66: nie było moim zamiarem podgrzewać atmosfery, ale ... ;)
pozdrawiam
Sebastian
Pora odświeżyć trochę wątek :). Moje kolejne podejście do tematyki HDR - zdjęcia ze spotkania klubowiczów z Dolnego Śląska.
1.
Niezły HDR (MZ)- "nieprzegięty", ale chyba ciut za jansno. Ciemniejszy dawałby więcej mrocznego nastroju.
Dlaczego taki kolor? Tak było, czy tak wyszło?
Tak było, ciepła kolorystyka ścian wzmocniona podobną barwą światła latarni.
Następny HDR ...
2.
Tam do kata, podobają mi się. Sama jedna latarania się nie broniła, ale widzę, że to cykl będzie i zupełnie inaczej to wygląda. Dawaj więcej.