1 załącznik(ów)
Odp: Zabawa z μ 4/3 - ZDJĘCIA
Macie PEN'a z matówką? Nie!!! A ja mam :D. Ja mam wersje PEN'isa PRO bo jak widzieliście potrafi lomografować z matówką też nie ma problemów, jeszcze trochę w nim pogrzebię to się okaże, że z tyłu ma miejsce na płytkę szklaną :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...7&d=1352204666
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Z takim zdecydowanie, że przód ale może jednak ale światłą to wiesz co? Uśmiechów sto :) Piszę się PRZÓD ALBO TYŁ :)
Oj, czepiasz się, napisałam, że przód, mimo że z wyglądu bardziej przypominał tył. :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Czarus za pen isa masz, dla Ciebie specjalnie...
pozdrowionka
Z tą przy ścianie to nie tylko od tyłu i z przodu ale nawet z boku można (powiedział zbok do zboka) :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Nurcia
Oj, czepiasz się, napisałam, że przód, mimo że z wyglądu bardziej przypominał tył. :-P
Gdybym się Ciebie czepiał to byś niewątpliwie to poczuła :)
Na pierwszej foci bruneteczka robi sobie smyru, smyru pod paszką :). Na drugiej blondynusia z małym foszkiem myśli sobie - jestem piękna i bogata kupię sobie Małego Fiata. A na 3 foci pokazuj skuteczność maszynek do golenia :D
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Na pierwszej foci bruneteczka robi sobie smyru, smyru pod paszką :). Na drugiej blondynusia z małym foszkiem myśli sobie - jestem piękna i bogata kupię sobie Małego Fiata. A na 3 foci pokazuj skuteczność maszynek do golenia :D
ChaRmaX :roll:
Ja widzę piękne dziewczyny na świetnych zdjęciach a ty się doszukujesz nie wiadomo czego :)
Cytat:
Zamieszczone przez
goldiesr
Ja widzę piękne dziewczyny na świetnych zdjęciach
Gdzie???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Daj linka tez se popatrze:mrgreen::-PNa te zdjecia i dziewczyny.:-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Gdzie???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Daj linka tez se popatrze:mrgreen::-PNa te zdjecia i dziewczyny.:-P
Mirku, proszę https://forum.olympusclub.pl/threads...l=1#post877265 :)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
goldiesr
ChaRmaX :roll:
Ja widzę piękne dziewczyny na świetnych zdjęciach a ty się doszukujesz nie wiadomo czego :)
Ja zawsze na zdjęciach widzę co innego :-P
Nie puszczę tego w dużej miniaturze bo się jeszcze ktoś zniesmaczy - chyba promocja na maszynki się skończyła :D