Odp: Zabawa z μ 4/3 - ZDJĘCIA
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Pss
Kryzys przechodze, wieku sredniego czy cos...
ponoć pomaga zakup sportowego autka ;-)
PS.
bazuje na tym co mówią inni, sam jeszcze tego rozwiązania nie testowałem, póki co kilka miesięcy temu sprzedałem swoje toczydełko a na nowe trza będzie poczekać chwilę ;-)
z tej racji wybrałem się dzisiaj wieczorem na krótki ale szybki wypad rowerem, polecam ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jaack
ponoć pomaga zakup sportowego autka ;-)
Ja polecam cycusie, stada cycuniów, nieprzebrane zasoby cycusiów świata. Nic tak życia nie umila jak z cycusiem piękna chwila :D
Więc zacznijmy focić cycusie w m4/3 :D. Kto pierwszy złapie kawałek cycusia sąsiadki lub jej pośladki ten dostanie tytuł Casanovy mlecznych barów o imieniu Szalony Jogurt a w kręgu "zabawy m4/3" będziemy go zwali Wrząca Pomidorzówa :D. Żony, dziewczyny lub kochanki nie traktujemy jak z łóżka sąsiadki - to się nie liczy :D
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Stawiam na przód chociaż bardziej mi to wygląda na tył, ale jednak te światła... :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Nurcia
Stawiam na przód chociaż bardziej mi to wygląda na tył, ale jednak te światła... :-P
A może samochód wyjeżdżał z poprzecznej bramy? :) Tak więc albo, albo!!! :D
Normalnie co Ty w domu te czirki trzymasz, że co chwila inne fotki? :)
Przód, samochodu, przód :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Przód, samochodu, przód :)
No to przecież pisałam, że przód. :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Nurcia
Z takim zdecydowanie, że przód ale może jednak ale światłą to wiesz co? Uśmiechów sto :) Piszę się PRZÓD ALBO TYŁ :)