Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.
Saborku a co to zmieni jak pokażę zdjęcia kolegi. Robi foty objektów, strony i z tego żyje od lat. Czy to nie wystarczy.
A co do mnie, to ja za krótko mam do czynienia z cyfrówkąa nawet z komputerem żeby podskakiwać.
Opisałem swoją drogę jej ograniczenia i moje błędy, teraz próbuję (od 2,5 roku na laptopie)nadgonić to co mi uciekało.:grin:
Może kiedyś....................:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Saborku a co to zmieni jak pokażę zdjęcia kolegi. Robi foty objektów, strony i z tego żyje od lat. Czy to nie wystarczy.
A co do mnie, to ja za krótko mam do czynienia z cyfrówkąa nawet z komputerem żeby podskakiwać.
Opisałem swoją drogę jej ograniczenia i moje błędy, teraz próbuję (od 2,5 roku na laptopie)nadgonić to co mi uciekało.:grin:
Może kiedyś....................:grin:
ehh... .
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
świnia :mrgreen:
---------- Post dodany o 00:47 ---------- Poprzedni post był o 00:46 ----------
i druga :D
W dodatku szowinistyczna :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
ehh... .
Nie, nie wystarczy.
Przedstawiasz go jako autorytet, bo:
Cytat:
Robi foty objektów, strony i z tego żyje od lat.
Mietka, wujka, szwagra syn, też robi zdjęcia i też na tym zarabia.
Czy ten guru uznał, że Jesteś w tej "lidze", żeby olać naukę i zarabiać tym co Pokazujesz??
Twoje fotki... są fajne żeby popatrzeć: co u BIKER'a słychać, a nie żeby je kupić.
Chcesz na tym zarobić - ucz się, ucz się i jeszcze raz ucz się. Kadru, światła i obróbki.
Odpowiem prosto Saboorku.
Ten guru wtedy gdy ze mną rozmawiał, radził jak zrobić reportaż aparatem, aby był dodatkiem do relacji z wycieczki na rowerach. Wiedział że nie mam neta i większego pojęcia o zdjęciach cyfrówką nie wspominając o obróbce. Wykonane zdjęcia z wycieczki wysyłałem mu na płycie do W-wy, żeby wybrał najlepsze (2005, 2006, 2007). Obrabiałem je sam, owszem, tak jak wtedy umiałem. A ile popsułem, to nie policzę.
(Twoje fotki... są fajne żeby popatrzeć: co u BIKER'a słychać, a nie żeby je kupić.)
Tak, bo taka była ich rola na stronie, miały być obrazem z aktywności z dzieciakami i argumentem w staraniach o kasę na następne wycieczki- poskutkowało:grin:
Tak wtedy myślałem, ale z czasem..................
Robiłem co się dało, żeby się jednak czegoś uczyć i nadal próbuję. Macie w tym Swój udział i zawsze będę o tym pamiętał.:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Odpowiem prosto Saboorku.
Ten guru wtedy gdy ze mną rozmawiał, radził jak zrobić reportaż aparatem, aby był dodatkiem do relacji z wycieczki na rowerach. Wiedział że nie mam neta i większego pojęcia o zdjęciach cyfrówką nie wspominając o obróbce. Wykonane zdjęcia z wycieczki wysyłałem mu na płycie do W-wy, żeby wybrał najlepsze (2005, 2006, 2007). Obrabiałem je sam, owszem, tak jak wtedy umiałem. A ile popsułem, to nie policzę.
(Twoje fotki... są fajne żeby popatrzeć: co u BIKER'a słychać, a nie żeby je kupić.)
Tak, bo taka była ich rola na stronie, miały być obrazem z aktywności z dzieciakami i argumentem w staraniach o kasę na następne wycieczki- poskutkowało:grin:
Tak wtedy myślałem, ale z czasem..................
Robiłem co się dało, żeby się jednak czegoś uczyć i nadal próbuję. Macie w tym Swój udział i zawsze będę o tym pamiętał.:grin:
Skoro to już tak daleko poszło, masz swoje wystawy i nagrody, to od dzisiaj będę sie do Ciebie zwracał wyłacznie słowy: MISCZU BIKERZE!
Andrzeju Ty chyba żartujesz, nie mam wystaw i nie pieję z zachwytu nad swoimi zdjęciami. Ale pokazuje je tam gdzie jest okazja i zbieram wyniki.
I znam swoje słabości, których może nigdy nie uda mi się pokonać, co nie znaczy, że nie będę próbował przynajmniej ich ograniczyć.
Skoro jest zainteresowanie moimi fotkami poza forum, to słucham, ćwiczę i robię foty na nowo. Tylko tak jest szansa, że do czegoś dojdę.
A skala ocen i oczekiwań, to już zupełnie osobna sprawa.:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Andrzeju Ty chyba żartujesz,/.../.:grin:
Nic straconego:
Cytat:
Zamieszczone przez Sandor
Wielka sława to żart,
książe błazna jest wart,
Tak też się zdarza, samo życie.
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Skoro jest zainteresowanie moimi fotkami poza forum, to słucham, ćwiczę i robię foty na nowo.
Może nic nie zmieniaj :roll:
Zaczniesz robić ładne, poprawne foty i nie będzie już na nie zainteresowania :-P