No, w zasadzie chyba można by tak powiedzieć. Chodziłem, patrzyłem, a że jak już zacząłem patrzeć to wiedziałem czego szukam... No i tak wyszło :)
WB, mocne nasycenie kolorów, to tak celowo.
Dzięki. Ja chyba też bramkę nr 3 najbardziej lubię.
Wersja do druku
No, w zasadzie chyba można by tak powiedzieć. Chodziłem, patrzyłem, a że jak już zacząłem patrzeć to wiedziałem czego szukam... No i tak wyszło :)
WB, mocne nasycenie kolorów, to tak celowo.
Dzięki. Ja chyba też bramkę nr 3 najbardziej lubię.
Trojeczka ekstra :-)
mnie rowniez najbardziej sie podoba 3
wlasciwie z dwoch powodow ladne chmurki i niebo
oraz ladne polaczenie kolorow budynku i ww. nieba
ja po roku z aparatem doszedlem do jednego wniosku
jak znajdziesz ciekawy obiekt do zdjecia to nie mozesz od razu zrobic fotki ,musisz poczekac na odpowiednia pore dnia (zlota godzina) , odpowiednia pogode i ciekawe chmurki na niebie ;-)
zajebiste miasto ,ale muszę powiedzieć coś tobie artysto wole twoje portretowe a zwłaszcza sesja z pana żoną widać tam (proszę pozdrowić lepsza połowę) ,zaufanie modelki to podoba mi się zdecydowanie bardziej .Świadoma twórczość jestem kolejnym pokoleniem fanów tych nie smowicie nafaszerowane emocjami .Szkoda że:esystem: ale co zrobić inne wymagania :wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::w ink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::win k: pozdrawiam :canonbe2::nikonbe:heeeee:mrgreen:
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
https://galeria.olympusclub.pl/displ...php?pos=-41750 tu jest prosty przykład :mrgreen:
Ciekawe to Twoje miasto...W czasach gdy w nim mieszkałem wydawało mi się bez wyrazu, ale może to ja zawsze trafiałem na szpetną pogodę.
Pozdrawiam AP.
bardzo nasycona, fajna architektura :)
Piękne dzięki za pozytywny odzew! :)
Apz, ja w sobotę również miałem szpetną pogodę, słońce na zmianę pokazywało się i chowało. Po prostu lubię to miast i dostrzegam w nim coraz więcej pozytywnych akcentów.
Maćku, dziękuję za obszerny, choć momentami trudny do przyswojenia komentarz :)
Eddie, te trzy kadry z miasta naprawdę świetne. Jestem pod wrażeniem.