398. - fajnie dwojakie :)
A dorsz na pewno był boski. Mój śp. szwagier często wypływał na dorsze, to co przywoził, to dopiero były rybska, a nie te płateczki do kupienia w sklepach...
Wersja do druku
398. - fajnie dwojakie :)
A dorsz na pewno był boski. Mój śp. szwagier często wypływał na dorsze, to co przywoził, to dopiero były rybska, a nie te płateczki do kupienia w sklepach...
to chyba jakaś funkcja w htc się uruchomiła:mrgreen:
szyper krzywo pływał:grin:
oooo to to właśnie:mrgreen:
zawsze można odgarnąć na bok:mrgreen:
---------- Post dodany o 07:50 ---------- Poprzedni post był o 07:41 ----------
ogólnie to bardzo ciepłe ciuchy na czatowanie zimą. mogę je polecić zainteresowanym. nie drogie a bardzo dobre. cały kpl 400pln, gdzie firmowe dobre ciuchy zaczynają się od 600 za kurtkę. latem ubieram się normalnie w stonowanych kolorach. patrz zdjęcie alnico:mrgreen:
na dorsze mam morski kombinezon, ale że nie było wiatru, który rozrzucałby fale po pokładzie nie brałem go
tak, rzucam wielki cień:mrgreen:
już się do tego przyzwyczaiły:mrgreen:, muszę się bardziej postarać. zastanawiam się nad czymś nowym - czymś w stylu bufetowej pidżamki z Chełmna:mrgreen:. tym je zaskoczę w tym roku
---------- Post dodany o 07:59 ---------- Poprzedni post był o 07:50 ----------
od lat jest tendencja spadkowa. każdy kto jeździł na dorsze 5- 10 lat temu wspomina sztuki 8,9, 12 kg wyciągnięte na wędkę - bez żartów. to nie były odosobnione przypadki. jak ktoś wyciągnął 5 kg to było bez szału. dziś na wędkę jak się trafi 4 kg to wszyscy biją brawo i zazdroszczą.
z drugiej strony te wielkie potwory już nie były tak dobre w smaku. Z mojej praktyki, właśnie do 4-5 kg jest optymalnie. podobnie jest z karpiem czy szczupakiem - jak za duży to mięso już nie jest tak smaczne
eeee, świntuch. podoba mi się twój tok myślenia:mrgreen:
mógłby się Arek nauczyć dobrego tonu od Ciebie:grin:
Mbsz - wrzutka "krukowata" - znakomita.
Gratulacje i pozdrowienia.
E tam jakieś piżamki, ubrałbyś się elegancko, mam strój w którym pięknie się zaprezentujesz i będziesz seksi na dodatek :mrgreen:
http://www.aliexpress.com/item-img/S...204762699.html
---------- Post dodany o 10:19 ---------- Poprzedni post był o 10:14 ----------
Ptaki same na Ciebie polecą :mrgreen:
wracamy do tematu głównego.
powtórka z dzięciołem zielonosiwym. wydaje mi się, że lepiej zapozował
401.
Załącznik 142258
402.
Załącznik 142259
403.
Załącznik 142257
404.