Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Nie nadążam, zapylające pszczółki miały z tym coś wspólnego??? ;)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Dzięki :)
Pełnia szczęścia w marcu i to na początku... więc jeszcze trochę trzeba poczekać na dzidziusiowe fotki:) Do tego czasu postaram się o więcej zdjęć macro
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Dzięki :)
Pełnia szczęścia w marcu i to na początku... więc jeszcze trochę trzeba poczekać na dzidziusiowe fotki:) Do tego czasu postaram się o więcej zdjęć macro
Czyli co? Znaczy się będą foty USG? ;) :)
:) USG... hmmm...
Mam pomysł na stworzenie albumu pt. Fasolka...
Miś z testem, z usg, z fasolą, z brzuszkiem itd... ale to do prywatnej kolekcji :)
Po foty dla was udam się na łąkę :) przyda mi się troch e ruchu.
No ja tak sobie żartuję jak wspomniałaś o tym makro hihi :). Ale w każdym bądź razie życzę przede wszystkim zdrowego dzidziusia :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Nie piszę i nie wrzucam ostatnio fotek, bo wiele się zmieniło w moim życiu
Tak, spełniło się moje marzenie:)
Suuper!! Gratulujemy całą Saboorową rodzinką ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Pełnia szczęścia w marcu i to na początku... więc jeszcze trochę trzeba poczekać na dzidziusiowe fotki:)
Gratuluję :)
I ja również gratuluję.... Trzeba zwalczać niż.......:roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
ITrzeba zwalczać niż.......:roll:
Niż co?
PS
Gratulacje dla obojga :D