miło mi poinformować że poniższe zdjęcie zostało zgłoszone do konkursu na najlepszą Fotografię Czerwca - gratulacje :wink:
Jednocześnie zachęcam do zgłaszania kolejnych prac - propozycje przyjmuję do najbliższego czwartku do godz. 18 :smile:
Wersja do druku
miło mi poinformować że poniższe zdjęcie zostało zgłoszone do konkursu na najlepszą Fotografię Czerwca - gratulacje :wink:
Jednocześnie zachęcam do zgłaszania kolejnych prac - propozycje przyjmuję do najbliższego czwartku do godz. 18 :smile:
Będzie nowa relacja? :smile::smile:
Będzie, tylko się rozpakuję :wink:
89. Motylek z japońskiej wyspy Miyajima, taki trochę podobny do naszych modraszków :)Załącznik 212495
Piękny Emanuel :-)
@wyszomir - dziękuję, rzeczywiście różnorodność fauny w moim ogrodzie potrafi zaskakiwać :grin: Zdjęcie chowacza to stack.
Jak żyję tak wybarwionego konika polnego nie widziałem :shock: Tylko jedno takie ujęcie, bo bardzo płochliwy, ale mam nadzieję na kolejne z nim spotknie :)
90. kolory niepodkręcane
Załącznik 212666
Piękny motyl i konik.
Pięknie wybarwiony ten konik. Czasem spotykałem takie różowawe egzemplarze, nawet kiedyś pokazywałem (https://live.staticflickr.com/1537/2...7a068800_o.jpg), ale tak intensywnie wybarwione nie były.
Motylek ciekawy, a konik pewnie burakami się objadł lub zawstydził się na widok obiektywu. :mrgreen:
91. Pani wałęsakowa wykorzystuje wszystkie słoneczne chwile, żeby ogrzać i wysuszyć przytwierdzony do odwłoka kokon z jajeczkami :)Załącznik 212800
Z kwiatka na kwiatek :grin:
92. Borczyniec południowy
Załącznik 212904
93.
Załącznik 212903