Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.
Krakmanku może to i nie poprawne myślenie, ale ta butelka dopełnia obrazu całości nad tym hydrantem. Byłem tam wiele razy i jeszcze nie raz pójde, widziałem pijące z niej ptaki i skubiące słoninę zaczepiona na gałązce. Nie chciałem nic usówać, choć mógłbym to sam zdjąć, bez stemplowania fotki. Może trafię taki kadr z ptakami to też Wam pokażę.:grin:
Andrzeju kolega robi strony dla firm z całej Polski i fotografuje od lat. Nie wypada mi podważać jego praktyk. Zrobił dla mnie stronę, dał wskazówki i to zadziałało, więc.................
Ja już na sponsora sprzętu nie liczę, sam zamierzam się wysponsorować..............własnymi zdjęciami:grin:. Póki co jedno bedzie na wystawie......na Targach Foto Video:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
...
Ja już na sponsora sprzętu nie liczę, sam zamierzam się wysponsorować..............własnymi zdjęciami:grin:. Póki co jedno bedzie na wystawie......na Targach Foto Video:grin:
O ... Mnie się podoba takie myślenie. Ale do tego podstawowa obróbka jest już niezbędna. I niech tak zostanie. Powodzenia życzę.
AP.
Andrzejku bikefamilly to już raczej historia, teraz czas na Bikerstory i już moja w tym głowa aby to wypaliło. Wciąż niestety tylko marzę o ciut lepszym sprzęcie, choć ja na obecnym etapie na E-520 naprawdę narzekać nie mogę. Coraz wiecej widzę, coraz bardziej to lubię i wciąż mi mało.
Może jak się z pracą ułoży, to chociaż jakieś............szkiełko:grin:
A póki co.............nawet czarne koty mi sprzyjają:grin:
To w ramach podzięki dla wszystkich którzy mnie tu odwiedzaja:grin:
No to już całkiem zgrabnie wyszło :)
Jednak bym wywalił tę butelkę. Pasuje jak pięść do nosa. No owszem - gdyby tam jaka ptaszyna siedział, to już mamy historyjkę - koty czatujące na jedzonko. Żywe jedzonko.
Się zaczaj i spróbuj :D
Zdjątko całkiem fajne. Co do butelki mam podobne zdanie jak przedmówcy. Nic tu ona nie wnosi do zdjęcia poza spsuciem estetyki kadru. Dodatkowo jest przepalona, bez szczegółów.
Z kwestii technicznych nie podoba mi się, że nie można obejrzeć zdjęcia w całości bez przewijania.
Pora na małe opowiadanie o wizycie na tegorocznych targach Foto Video. Już kilkanaście dni wcześniej zapisałem się na warsztaty w Penami zorganizowane przez redakcję miesięcznika Digital Foto Video. Nie mogłem przepuścić takiej okazji. Miałem cichą nadzieję, że porwę Pena i pójdziemy w plener na łódzkie ulice. Do atrkcji zaprosiłem naszego forumowego kolegę Zbiziego, bo co dwóch to nie jeden. Zima skuła Łódź śniegiem i lodem i trochę zmieniła scenariusz warsztatów z Penami. Dostaliśmy z kolegą możliwość wyboru aparatu, więc porwałem OMD z obj 12-50. Okazja do focenia była wyłącznie na terenie hali targowej, bo redakcja z ważnych powodów tak uznała. Ale na szczęście na imprezach towarzyszących targom znalazło się trochę atrakcji, głównie w postaci ładnych dziewcząt pozujących przy samochodach, quadach i gdzie było możliwe.
Nie chciałem Was nudzić zdjęciami stoisk, bo znam je niemal na pamięć. Wybrałem atrakcje z piękna kobiecej urody i mam nadzieję, że zdjęcia jako rodzaj relacji się Wam spodobają.
1.
2.
3.
4.
5.
Ciąg dalszy nastąpi:grin:
Wiesz, mimo że osobiście wolałbym się z tą modelką spotkać, to bardziej mi się podobaja zdjęcia gościa, którego ktoś "zilberbązą" przejechał :D
ten gość to targowa "wizytówka" Canona, a ta ładna panna została zamówiona przez redakcję Digital Foto Video jako "rekompensata" za brak mozliwości wyjścia z Penami w plener:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
ta ładna panna została zamówiona przez redakcję Digital Foto Video jako "rekompensata"
Ty wiesz jak to brzmi? :mrgreen::mrgreen::mrgreen: