Przyciął bym fotkę aż do nadgarstka, myślę ze włosy w Górnej części psuja ta fotkę
Wersja do druku
Przyciął bym fotkę aż do nadgarstka, myślę ze włosy w Górnej części psuja ta fotkę
Przyciąłem wg. Twojej wskazówki i wyszło gicior. Szkoda, że nie przyszło mi to do głowy przy obrabianiu.Cytat:
Zamieszczone przez szklarz
Podobają mi się twoje foty bardzo :) Mają taki fajny klimat :)
Dziękju za komentarze. Kolejne dwie foty (kliknijcie proszę na fotę 528, bo schodki się robią. Radosławie Jedyny, czy można coś z tym zrobić?):
528
529
zdjęcia ludzi (ubranych) fajniejsze.
nie jestem Radek, ale spróbuj dać mniejszy format,
przy 528 na forum pokazuje mi ze 710 pixeli szerokości, po kliknięciu jest 778, więc zrób testa dając fotki maksymalnie do tego rozmiaru (710), to że forum pozwala dodawać 800 x 800 to pewnie nie oznacza że w wątku wyświetli jego całość.
Kurcze, zdjęcia wyglądają dramatycznie ale rozumiem, że to fotomontaż :)
Pzdr
Żaden fotomontaż. To moja niunia Majeczka w trakcie zabawy z podrośniętym szczeniakiem - labrodorem o imieniu Logan. Dziabnął ją niechcący w palec, na drugiej focie przeprasza. Foty są niejednoznaczne, na pierwszy rzut oka mogą sprawiać wrażenie brutalnych. Ale to IMHO ich zaleta. Bo widz zapamięta... ;)Cytat:
Zamieszczone przez john100
A to tylko niewinne igraszki mojej córy z pieskiem mojej ciotki. Moje dziecię pierworodne kocha wszystkie psy, wszystkich hycli ma za nic. Zaczepia ludzi spacerujących ulicami z czworonogami, bo chce je głaskać, tulić itd.
Kolejna fota:
530
530-wielki powrot do streetowego schematu "starsza Pani + szyld" :) I dobrze, bo fajne. Lubie takie fotki w Twoim wykonaniu. Na tej mam wrazenie, ze obie Panie patrza w mniej wiecej to samo miejsce.
Pzdr
Zamieściłem fotę 530, bo intrygujące mi się wydawało podobieństwo obu Pań. Jak babka i wnuczka.
ps. Chyba powoli wracam do formy. Po dzisiejszym streetowaniu z moimi dziaciakami przyniosłem do chałupy kilkanaście fot w miarę przyzwoitych. To niezły wynik, bo ostatnie moje rajdy to były errory i porażki.
Rzeczywiscie! Teraz widze, niezla jazda :) Ja tez jutro ide na street, tyle, ze z analogiem ;) Musze jeszcze tylko jutro film b&w kupic.Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny