A ja jestem dumna z takiej uczennicy :)
Brawo Beatko !
Ostatnie zdjęcie proszę do galerii :)
Wersja do druku
A ja jestem dumna z takiej uczennicy :)
Brawo Beatko !
Ostatnie zdjęcie proszę do galerii :)
obcy m zacna fotka.
Bomba!
Serdecznie gratuluję tak wspaniałych fotek i przesyłam słowa uznania zarówno dla Autorki jak również Promotorom.
To są najmilsze chwile, gdy widać efekt forumowych znajomości i dyskusji.
Masz szczególny talent do korzystania z doświadczeń forumowiczów i umiejętność zjednywania sobie ich przyjaźni.
Potrafisz też unikać prostego naśladownictwa a wkładasz swoją duszę i talent w ciągłe poszukiwania i rozwój.
Teraz już nie tylko ciekawe widoki egzotycznych miejsc, portrety ale również kropelki będą Twoją wizytówką.
PS Pozdrawiam serdecznie Helenae za dzielenia się wiedzą i doświadczeniem, czego efekty tak wspaniale widać na ostatnich zdjęciach. :o
bardzo przyzwoicie ostatnie wyszły, szacunek za włożoną pracę.
pzdr
No nareszcie :-P
Kropelki na obu zdjęcich świetne, jednak "korona" w tle na "obcy.m", bardziej mi się podoba. Ocena w galerii :)
Kropelki coraz lepsze, ostatnie dwie bardzo ciekawe, ocena o galerii...:wink:
Pozdrawiam
Wasze komentarze to motywacja do pracy :grin:
dziękuję :grin:
kropelki mam jeszcz w zanadrzu ale muszę się z nimi pobawić.
A teraz coś z innej beczki- makowy collage.
Wanilia,
Ostatnie fotki z kropelkami są kreatywne kompozycyjnie, zestawienia kolorków, linii, plam rozdystrybuowane na strefy o różnej ostrości zapraszają do chwili zastanowienia, do zajrzenia w myśl, która je zrodziła, do odczucie pewnej specyficznej łączności z autorem, gdy wydaje się, ze rozumiemy jego zamiary, jego dzieło, emocje, ducha (w znaczeniu takim, jak "litera i duch prawa"), czyli ogólny zamysł.
Praca daje doświadczenie, co z kolei u krytycznej osoby rodzi wyzwania, prowokuje, pobudza, wzbogaca intuicję, buduje fundamenty do dalszych działań. Otwierają Ci się w główce nowe szufladki. Brawo!
Ubocznym skutkiem uniesienia poprzeczki tymi sprytnymi foteczkami mogą być marudzenia recenzentów przy następnych fotkach.
Najwyższe uznanie dla pracy i pomysłowości.
Pzdr, TJ
Na kropelki patrzyłem dobre parę minut - tak mnie urzekły. Naprawdę te dwie ostatnie zasługują na miano "pięknych zdjęć". Gratuluję uchwycenia i cierpliwości.
Gratuluję kropelek! :) Pojętna uczennica z Ciebie. :) Bliźniaczki są urocze.
Swoją drogą, nie mam pojęcia, jak przekonać wiatr, żeby nie wiał, gdy ustawię ostrość. Zawsze dmuchnie i... :(