Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
To mam rade, staraj sie jak najmniej ciac bo tracisz jakosc i detal.
I na tym drugim pajaku wiekszym wylazl przez to szum.
To szklo pozwala na zrobienie tego pajaka w podobnej skali bez ciecia obrazu.
A kadry sympatyczne swoja droga :)
pozdro
1 załącznik(ów)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Wykadrowalam oba zdjęcia 2 razy.../.../
Nie cierrpię robali ale zaczyna się robić ciekawie, co tam pełne kadry teraz kombinuj z oblechem jak z super modelem. ;-)
jego pokaż i uważaj na światło.
Załącznik 121103
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
To mam rade, staraj sie jak najmniej ciac bo tracisz jakosc i detal.
I na tym drugim pajaku wiekszym wylazl przez to szum.
To szklo pozwala na zrobienie tego pajaka w podobnej skali bez ciecia obrazu.
A kadry sympatyczne swoja droga :)
pozdro
Częściej się odzywaj i poprowadź koleżankę przez świat paskud i oblechów... :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Teraz sezon w pelni to czas w plenerze sie spedza, ale w zimowe wieczory to mozna wiecej pogadac :)
Na zlocie tez chetnie podzielic sie wiedza moge :)
pozdro
https://forum.olympusclub.pl/images/...quote_icon.png Zamieszczone przez Be_Beata https://forum.olympusclub.pl/images/...post-right.png
Właśnie czytałam tamten wątek :smile:
Czasem się dziwię kiedy w galerii zamieszczam zdjęcie oceny wahają się między 4-5 a tu nagle wyskakuje Jarek_gd z oceną 2... Rozumiem że są gusta i guściki, dlatego godzę się z tym, ale czuję w głębi serca że ta ocena jest niesprawiedliwa...""
Ty uwierzyłaś w te 4-5??? :D Tyle za zdjęcia to może Nyny dostawać :)
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
Tyle za zdjęcia to może Nyny dostawać :)
obojętnie za jakie zdjęcia? :) Myślałem, że to właśnie fotografie są oceniane, nie autorzy? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
szafir51
obojętnie za jakie zdjęcia? :) Myślałem, że to właśnie fotografie są oceniane, nie autorzy? :)
Tak, Nyny może dostawać tyle za zdjęcia. Jego to zasługa, że gorszymi się nie chwali :), a że galeria jest przedsięwzięciem głównie towarzyskim, to zupełnie inna sprawa :) Realia galerii są niestety takie, że oceniani są głównie autorzy :(, a jeśli autor jest autorką, to zaczyna się szaleństwo.
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
To mam rade,
Będę wdzięczna za wszystkie rady. Chyba - a raczej na pewno nie potrafię wykorzystać sprzętu który posiadam.
---------- Post dodany o 19:20 ---------- Poprzedni post był o 19:19 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Dzięki za wsparcie:)
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Teraz sezon w pelni to czas w plenerze sie spedza, ale w zimowe wieczory...
rozumiem, po twoich zdjęciach widać że kosztują cię dużo czasu. Co do wieczorów tych zimowych i nie tylko to mów ciszej bo jak się M dowie to może zrobić się gorąco:mrgreen:
---------- Post dodany o 19:37 ---------- Poprzedni post był o 19:35 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
Wyobraź sobie że uwierzyłam
---------- Post dodany o 20:23 ---------- Poprzedni post był o 19:37 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
... a jeśli autor jest autorką, to zaczyna się szaleństwo.
Co masz na myśli...?
Nie sądzę by ktoś dawał mi "lepsze" oceny tylko za to ze jestem kobietą. Raczej może to być wyraz uznania za postępy bo akurat ta osoba zna mój wątek i widzi moją pracę pozytywniej niż inni. Nie sądzę by ktoś oceniał te zdjęcia na podstawie sympatii - bo tak naprawdę nikt mnie nie zna...