Aaaa, te dwa kosy? No fakt, trochę je zaniedbałam :(
Wersja do druku
Aaaa, te dwa kosy? No fakt, trochę je zaniedbałam :(
To jeszcze dwa podobne zdjęcia z mostu.
Z poprzedniej wrzuty, z ostatniego aż chłód poranka bije. A dwa ostatnie z mostu świetne.:)
P.S. nie mogę komentować na Twoim blogu, wywala komunikat, że z tego IP dodano już komentarz :(
Świetne kadry, lubię takie :).
Pozdrawiam
rumpel
Wszystkie mostowe świetne, BW znakomitsze.
Żałuję, że w okolicy nie mam podobnej konstrukcji - mógłbym w takie miejsce wracać i wracać jak na "Swoją" górkę. to są takie magiczne miejsca zmieniające się ze światłem, porą dnia i porą roku.
Pozdrawiam z nadzieją na wiosnę za miesiąc. AP.
Dzięki za komentarze. Apz - moim takim miejscem jest ulica z trzeciego zdjęcia przedostatniej wrzutki. Most jest miętolony przez wszystkich footgrafujących tczewian i niektórzy mają już porządny przesyt :)
Mysikrólik - nie wiem skąd problem, nie mam żadnej blokady, ani nawet zabezpieczeń w komentarzach, komentują ludzie niezalogowani... dziwne.
Mostek sysunia- ze wskazaniem chyba na pierwsze. Zreszta trudny wybor.
Ale mostek we mgle to juz rarytas :)
Zatrudnilas swojego do porannego spaceru, czy tez czekalas na ofiary we mgle? ;)
Bardzo udane te dwa ostatnie kadry, z przewagą - drugi : ) Czuć zimno...mroźność : ) Naprawdę fajne : )
Pozdrawiam : )
Rewelacyjna ta ostatnia wrzuta. Pięknie potrafisz pokazać chłód, mróz - zimę. Zdjęcia są tajemnicze, mgliste. Bardzo mi się podobają. Szczególnie drugie. Pięknie na nim widać szron na konstrukcji mostu. Postać w głębi też robi swoje. Gratuluję zdjęć.