Odp: KWIOTKI....otwarty wątek florystyczno-florystyczny ;-)
Wrzutka fajna... druga fotka miodzio :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
a kurna co...jak szaleć to szaleć.....
Jesli te ostatnie kitem tym starszym ,tym jasniejszym,tym lepszym,tym z metalowym bagnetem,tym bagnetem co na takie male srubeczki jest przykrecony do plastikowej czesci.Jesli to tym.To co miales nakrecone przed przednia soczewka??:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Jesli te ostatnie kitem tym starszym ,tym jasniejszym,tym lepszym,tym z metalowym bagnetem,tym bagnetem co na takie male srubeczki jest przykrecony do plastikowej czesci.Jesli to tym.To co miales nakrecone przed przednia soczewka??:mrgreen:
nieeeeeee....:-P..... pierścienie !!!
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
nieeeeeee....:-P..... pierścienie !!!
No to sie tokarz czy tam frezer nie popisal.Os obiektywu z tymi pierscieniami nie jest prostopadla do matrycy(chyba)Cos sie za mocno widmo rozszczepia(popatrz na krawedzie)
Ale to byl kit?moze zobacz czy nie rozszczepia bez pierscieni.Chociaz nie powinien bo to i bagnet metalowy ,bo to i ...........:-P:-P:-P:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
No to sie tokarz czy tam frezer nie popisal.Os obiektywu z tymi pierscieniami nie jest prostopadla do matrycy(chyba)Cos sie za mocno widmo rozszczepia(popatrz na krawedzie)
Ale to byl kit?moze zobacz czy nie rozszczepia bez pierscieni.Chociaz nie powinien bo to i bagnet metalowy ,bo to i ...........:-P:-P:-P:mrgreen:
no nie strasz mnie.....jeszcze okaże że oprócz tego że ja jestem do dooooopy to i mój sprzęt...(fotograficzny oczywiście !!)
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
no nie strasz mnie.....jeszcze okaże że oprócz tego że ja jestem do dooooopy to i mój sprzęt...(fotograficzny oczywiście !!)
buhahahahaha....ale śmieszne......no boki zrywać ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
:lol: :lol: :lol:
a Ty z czego się śmiejesz ?? co ??
---------- Post dodany o 07:47 ---------- Poprzedni post był o 07:45 ----------
my tu mówimy o kwiatuszkach i sprzęcie.....fotograficznym :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
buhahahahaha....ale śmieszne......no boki zrywać ;-)
Wiesz, wyszło, że gadasz sam ze sobą ;)