Czy można by tutaj nie " robić wiochy" Może przez pw dałoby się przekazać te nie merytoryczne uwagi?
PS podobną metodę wstawiania zdjeć stosowała wanilia, RC, hades, macieknr1 bodajże....
Wersja do druku
Pierwsze pytanie jak zrozumiałem sugerowało, że moja wypowiedź miała tylko na celu podbić ilość moich postów i punktów za nie. Musisz sam sobie odpowiedzieć na to pytanie, ja Ci nie pomogę.
To stanęło na przeszkodzie, że zdjęcie po powiększeniu otworzyło się w tzw. galerii gdzie sie tylko powinno oceniać zdjęcia czego zresztą sam się domagałeś.
W żadnym wypadku Twój komentarz. Zniesmaczyłem się po kliknięciu na zdjęcie jak mi się otworzyło w galerii. Tylko oceniłem( i tak myślę dość wysoko) bo do tego galeria służy...nieprawdaż?
A co Cię powstrzymuje przed powrotem i głębszą analizą?
Jestem trochę na tym forum i wiem, że są ludzie, którzy nie zaglądają do wątków (a jak już zaglądają, to nie zostawiają śladu), za to czują się w obowiązku ocenić, czy skomentować zdjęcie w galerii.
Czasem to jedyny sposób, żeby się dowiedzieć, co o zdjęciu myślą inni.
Mam wrazenie, ze kolega andtor2 stara mi sie przekazac jakas ukryta wiadomosc, a ja glupi nie moge jej zakumac....
Coz... przyjdzie mi z tym zyc, a koledze zaproponować jakies cos na żołądek i poprawe smaku... moze jakies przyprawy w plynie...? :-P Maggi? Cos Kamisa moze? W kazdym razie nie polecam mojego watku, bo zniesmaczenie moze sie powtorzyc przy powtornej wizycie - nadal bede linkowal jedno zdjecie do galerii :-P
Ty weź przestań za moimi plecami dysponować moim osobistym przyjacielem lub członkiem rodziny nawet!
No to teraz wiaderko, szmata i sprzątasz ;)
A w kwestii wątkowo-zdjęciowej, to na FejsTubie już je lajkowałem (aż zarąbiste jest to słowo), ale dalej fajnie popatrzeć i oko zawiesić na tych fotkach :)
Mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec :)
Dobra. Zbiore do kupy to "jasno przedstawilem":
Cytat:
zdjęcie, które mi się powiedzmy podoba klikam na nie aby powiększyć i prowadzi mnie do galerii
- zdecyduj sie - podoba sie czy nie?Cytat:
oceniłem( i tak myślę dość wysoko)
Cytat:
pewnie byś chciał jakąś głębszą analizę, a nie tylko ocenę
Eeeeee......to w koncu jak...?Cytat:
Głębsza analiza w dziale Zdjęcia początkujących
Cytat:
Zniesmaczyłem się po kliknięciu na zdjęcie jak mi się otworzyło w galerii
- najwyrazniej lubisz niesmak, tylko wstydzisz sie do tego przyznac :mrgreen:Cytat:
dla mnie możesz linkować wszystkie
Wpadasz do watku i ani be, ani me trolujesz, ze cos ci sie nie podoba. Ze zdjeciami ma to tyle wspolnego, ze akurat jedno jest podlinkowane do galerii, co na forum nie jest niczym wyjatkowym - pozostale 3 nie sa.
Potem wmawiasz wszystkim, ze sa jakies reguly, albo nawet moje wymagania, zeby w galerii tylko oceniac a dobre rady dawac tylko w watkach dla poczatkujacych, chociaz obaj wiemy, ze to bzdura.
Masz kiepski dzien? Napij sie i rozluznij. Zone glowa boli? To twoj problem, nie moj. Pies ci uciekl? Kup sobie kota. Nisko ocenilem twoje zdjecie albo dalem ci minusa? No jak mi przykro :mrgreen:
Ostrzegam cie tylko - jeszcze raz przyleziesz do mojego watku trollowac, to bede jezdzil na tobie na calym forum, jak po burej.... :mrgreen: Juz sie zaczynam szykowac :mrgreen:
Za lajki dzieki - cala rodzina dopinguje i lajki liczy ;)
Nie - to jeszcze nie koniec :mrgreen: Bedzie jeszcze tego troche. Postaram sie za pare godzin dodac nastepna historyjke i pozniej bede cedzil po jednym zdjeciu (mam nadzieje) :mrgreen: