W nazwie pliku jest "DO" - to znając naszego kolegę, stawiam na Dolomity :)
Wersja do druku
Dzięki Marku. Nie chodzi o usprawiedliwianie się, ale miałem w ten dzień pod górkę. :)
Najpierw padało ca. dwa tygodnie. Ja się pokazało słonko to pojechałem na moje "bagienko". Trawa wyrosła prawie do pach. Inne zielsko ponad 2 metry. Pod nogami woda i błoto. A w powietrzu miliony "meserszmitów" i "sztukasów ". Zgryzły mnie jak cholera w ten piękny słoneczny dzień. A na dokładkę wiatr w porywach do 20 km/s. :)
To tylko ja mogłem pojechać w taką pogodę na robaki. :mrgreen:
I jeszcze zamiast 90mm wziąłem ze sobą 180mm......
Tak kolego, dobry z ciebie detektyw. To fotki z Dołków. Znaczy Dolomitów.
Ale widzę, że fotki Ci nie podeszły.....
Biada mi......:mrgreen:
.
.
Na 1648 te kamyki wyglądają jak lodowiec. Fajne :)
Podobają mi się bardzo trzy:
1648 - Dwa plany główne i jaśniejące chmurami niebo, a między nimi akcenty kompozycyjne drobniejsze. Super.
1649 - Biała budowla na pierwszym planie, skromna geometria wypełniona bielą, w tyle skalistości na tle spokojnego błękitu nieba.
1650 - Zabudowa wkomponowana przekątniowo, niebo z różnorodnością chmur i dwa masywy skalne oświetlone tym samym światłem, co budowle na pierwszym planie. Malownicze.
Świetna tonalność.
TJ
Dzięki Bogdanie.
Jakimś dziwnym trafem znalazłem to miejsce. Niesamowity potencjał, ale też trzeba wbić się w lepszy warun.
Mam zapamiętane ... :)
Fajne podsumowanie. Cieszy mnie że potrafię coś wykrzesać z tych pixelków. :)
.
Piękne zdjęcia! Miejsca, światło, kolory, jest co podziwiać :) Kompozycyjnie najbardziej mi pasują - 1647. 1648/1 i 1653.