Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Widzę że złapałeś moją wypowiedź jeszcze w całości... :) Usunęłam "tą" część wypowiedzi bo uznałam że jest zbyt emocjonalna:)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
które lepsze???
188
188a
Dla mnie lepsze drugie.
Ładniejsza minka i mniej odwracające uwagę tło.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Widzisz, gdy w galerii oceni Ciebie, mnie ktoś z dorobkiem, o kim wiem że do pięt mu nie dorastam - wtedy najgorsza ocena mobilizuje.
Penie że tak... Każda ocena od nynego mobilizuje do dalszych zmagań z owadami. Kiedy Mirek54 oceniał - radził w kwestii kwiatów to zupełnie tak jak by mi ktoś dał kopa na rozpęd... Krakman zawsze był wzorem jeśli chodzi o pejzaże. Saboor zawsze udzielał świetnych rad...
---------- Post dodany o 12:07 ---------- Poprzedni post był o 12:00 ----------
Oczywiście Helmuth - prostował moje zdjęcia i uczulał na poprawność kompozycyjną... :)
To są ludzie z którymi zaczynałam na tym forum...
---------- Post dodany o 12:41 ---------- Poprzedni post był o 12:07 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
jaclas
Dla mnie lepsze drugie.
też mi się tak wydawało ale nie byłam pewna :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
No widzę, że robalujesz ostatnio, i to coraz lepiej. Brawo :)
Saboor będzie zachwycony :mrgreen:
Ty wiesz, że się narażasz. Pogadam z Marysią i dostaniesz 30h odkurzacza za karę.:twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Saboor ostatnio mnie nie odwiedza... :( Ale dziękuję za ciepłe słowa:D
Odwiedza, odwiedza tylko nie pisze. ;-)
Fajnie, że wzięłaś się za bary z makro, choć ja bym najpierw poćwiczył GO "na sucho". Z żywym obiektem jest trudniej.
Może czarna serwetka i rozsypane monety? Szybko opanujesz manewrowanie głębią no i "obczaisz" co to skala odwzorowania 1:1, 2:1 etc.
No i kolejne zadanie domowe od Sabora... Najpierw poczytać potem poćwiczyć i się nauczyć:)
Dzięki
4 załącznik(ów)
Bardzo krótki bo 15 min spacer - ale coś się udało cyknąć:) Sami oceńcie...
192
Załącznik 121063 Załącznik 121064
193
Załącznik 121065 Załącznik 121066
Fe, brzydale, ale foty ekstra. :mrgreen:
Ty mówisz brzydale a moja 9 letnia siostrzenica mówi ooo... pająki z uśmiechem na ustach. Jak była jeszcze malutka, byliśmy w zoo. Zobaczyła pająka i powiedziała hyyyy ja go kocham i jego tez i tego i tamtego. Mamo kocham go!!! Tak się zaczęła jej pasja pająkami do dziś dnia je uwielbia:D
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Ty mówisz brzydale a moja 9 letnia siostrzenica mówi ooo... pająki z uśmiechem na ustach. Jak była jeszcze malutka, byliśmy w zoo. Zobaczyła pająka i powiedziała hyyyy ja go kocham i jego tez i tego i tamtego. Mamo kocham go!!! Tak się zaczęła jej pasja pająkami do dziś dnia je uwielbia:D
Powiedz to Saboor'owi, pewnie się ucieszy. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Powiedz to Saboor'owi, pewnie się ucieszy. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Skoro tu zagląda to pewnie przeczyta