Podoba mi się kadr i niesamowita postać na zdjęciu. gdzie sa tacy ludzie?. napradę rzadko się takich spotyka, fajne kontrasty.
Wersja do druku
Podoba mi się kadr i niesamowita postać na zdjęciu. gdzie sa tacy ludzie?. napradę rzadko się takich spotyka, fajne kontrasty.
Widzę, że Rafale wychodzisz z dołka niemocy :-)
Zdjęcie bardzo fajne - zrobione 14-54 czy 14-45?
Dzięki za komenty. Fota zrobiona 14-54. Kita zatrzymałem na czarną godzinę, ale go nie przypinam do aparatu.Cytat:
Zamieszczone przez RobertW3D
Kolejna uliczna fota:
523
:) fajne :) w stylu "kochanie wydał dziś trochę wiecej. Pa" :D
523 - REWELACJA! :-) Kadr, kompozycja, kolory, temat, moment - super! :-)
Ostatnie rewelka. Za RobertemW3D. Ekstra zagrała winietka. no i te wymowne kapelusze.
523 swietne! Super gra kolor i brak koloru, winieta i poza pan. 522 natomiast mnie zupelnie nie wzielo, przekombinowane (chodzi mi o kadr), a tematu brakowalo (takie mam odczucia).
PZdr
522 super, szkoda tylko, że koleś nie pisze smsa na supercienkim wszystkomającym telefonie
Dziękuję za komenty. Jutro wrzucę nową fotę. Mam kilka przygotowanych na zapas, jednak będę wrzucał tylko jedną fotę dziennie. Dotychczas zdecydowanie za dużo zdjęć wrzucałem.
Przeglądnąłem swój przydługi wątek i doszedłem do wniosku, że jest tam bardzo wiele zdjęć, które nie powinny były zostać opublikowane. No cóż, człek się uczy. Sztuką jest nie tylko zrobić zdjęcie - większą sztuką jest wyrzucenie wyrzucenie do kosza 9 fot na 10. Właśnie pracuję nad moją prywatną galerią (tej ze stopki). Jest tam prawie 500 zdjęć - zamierzam wypieprzyć w kosmos 400.
Pozdrawiam i życzę wszystkim spokojnej nocy.
Kolejna fota:
524