-
Noo ładne kwiatki...:wink:
Przyjemna ostatnia seria, najbardziej mi pasują dwie ostatnie (ładnie wyszło odbicie w kropelkach).
Zeby nie było zbyt "słodko" to wydaje mi się że wszystkie minimalnie przeostrzone (choć chciałbym mieć takie, nawet przeostrzone, w swoich zbiorach...:wink:)
Pozdrawiam i czekam na kolejne.
-
O! Też masz kropelki ;) Ładnie skrojone :D
-
Lubie takie ogrodowe zabawy. :),inne formy ogrodowych zabaw również.
-
Kropelki...jesteś na dobrej drodze Beatko...jeszcze troszkę i będzie perfekcyjnie :)
-
Dzięluję Aniu za wsparcie :grin:
To rzadkie zjawisko w tym środowisku :wink:
Bardzo to doceniam:grin:
Napisałam maila godzinkę temu:grin:
Taztaz, MeWash, kubuś, Voovo- wpadajcie częściej :grin:
-
Lecę przeczytać :)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Odpisałam :)
-
Wanilia,
Popieram.
Najbardziej podoba mi się kwiat m. Pomysł pożenienia idealnej symetrii margaretki z pluskiem gęstego mieniącej się medium jest bardzo oryginalny. Cała kompozycja jest bardzo odważna, wbrew sztywnym regułom, ale moje oko widzi to mechanicystycznie - zbudowałaś metaforyczny napęd - biologia miesza otchłań, ta druga sie nie poddaje, chce sie burzyć, ale porzadek biologii jest silniejszy, kwiatek wygrywa.
Dosadność metafory podkreślona jest jaskrawością kolorów.
Wysokie uznanie.
Pzdr, TJ
-
Panie Tadeuszu :grin:
Nie wiem na czym się skoncentrować- na finezyjnej jak zawsze zresztą wypowiedzi czy sympatycznej ocenie.
Cieszę się niezmiernie z tej pochwały i wizyty :grin:
Nadmienię tu że dodałam w zdjęciu kwiatka tzw Efekt Ortona
-
Kwiat m, według mnie najlepszy. Ciekawy kadr i ciekawe zestawienie kolorów. Ładny efekt zanurzenia w wodzie (innej cieczy?).
Potem kropelki, prawie takie jak helenae :), jeszcze MZ obraz w kropelkach mało wyrazisty, jakiś taki niekompletny, nie umiem tego nazwać.
18-30 akurat z tej serii, najmniej mi się podoba. No jest kropla... i nic więcej.
-
Śliczne kwiaty, choć kolorek esencjonalny bardzo. :)
Kropelki, za Puchatkiem, też bym takie chciała mieć.
Sposób na kanapkę, hmm... wyśmienity. :)