Martyna Jakubowicz - wczoraj w Muszli Koncertowej Ogrodu Saskiego w Lublinie, Koncert w ramach Kozienaliów 2009.
Wersja do druku
Martyna Jakubowicz - wczoraj w Muszli Koncertowej Ogrodu Saskiego w Lublinie, Koncert w ramach Kozienaliów 2009.
Zbyt fajnego światła nie miałeś na Martynie...
no niestety, było jeszcze jasno. A na Raz Dwa Trzy nas załatwili, bo pozwolili focić tylko 3 piosenki, a na nich prawie w ogóle nie dali światła, dopiero od 4tej włączyli super światła. Wkurzyliśmy się mocno, bo ochrona łaziła i kazała natychmiast schować sprzęt.
hehe specjalnie to zrobili...
Najlepsza para pod USC :). Strzał w dziesiątkę
Nie słyszałam o takich praktykach?
Niebieska Martyna podoba mi się
jeszcze jedna zawieruszona Martyna (ZD 7-14)
Jak na "trudne warunki polowe", trzecie i czwarte z Martyną super.
Bałtroczyk. Swoją drogą beznadziejny koleś, przez godzinę sypał męskim szowinizmem ze sceny. Najśmieszniejsze to to, że laski się śmiały zamiast kolesia wygwizdać. Oczywiście jak na "gwiazdę" przystało nie pozwolił w ogóle fotografować, po pertraktacjach zgodził się na 3 minuty, po których zaczął walić chamskie docinki fotografom.
Kabaret Młodych Panów. Tym nie ma nic do zarzucenia, byli rewelacyjni :)
Hm, czyli Bałtroczykowi widzę się odmieniło - wcześniej nie miał nic przeciwko robieniu mu zdjęć. A co do jego występów - zszedł na psy, z występów w zabrzańskim DMiT pamiętam jego niezłe dowcipy o Rudzie Śląskiej Chebziu czy inne anegdotki.
Czyli woda sodowa i kasa uderza...
nihil novi
dzisiejszy spacer po Lublinie:
Nie wiem czym to robiłeś ale nie podoba mi się szum, zwłaszcza na 1, 3 i 4. Paskudnie wyszedł, jak z kompakta na iso 1600.
Wiem, że pewnie taki był Twój zamysł. Ja nie kupuję ;)
bo to jest kompakt i ISO400, ale niepotrzebnie dałem filtrowanie czerwone przy konwersji BW, wtedy zawsze wyłazi szum, poza tym zero obróbki, robiłem to w digiKam na Linuxie.
Ten gościu to fenomen. W moim przekonaniu kolo zupełnie pozbawiony poczucia humoru, jeszcze mniej zabawny niż Genowefa Pigwa. I od lat z powodzeniem funkcjonuje na rynku kabaretowym. Nie rozumiem tego zupełnie.
Jak go widzę to mię siem ziemniaki psują w piwnicy.
ps. Nie rozumiem też, dlaczego niektórzy ludzie się śmieją na Krzysztofach: Piaseckim i Daukszewiczu. :roll:
Kiedyś lubiłem tego faceta, teraz najnormalniej w świecie się znudził, zrobił się powtarzalny i płaski. Tyle chciałem wpisać do tego tematu ;)
pzdr
nie do końca przypadkowa potrójna ekspozycja (miała być podwójna). Yashica 635, Agfa Optima 200.
E no fajnie to wyszło :)
babunia z fotki Rafała Czarnego, niestety błąd paralaksy przy tej odległości skopał mi fotę (babcia nie ma oczu) :(, wrzucam porównawczo.
Y23 czyli potrójna ekspozycja fajnie wyszło zastanawiam która klatka była nieplanowana
i obstawiam ten budynek co zachodzi na schody.
schody były osobną ekspozycją, ale niestety zapomniałem przewinąć film ;) Najlepsze, że one idealnie tu pasują. Nie ma przypadków :)
Potrójna ekspozycja ma w sobie tę moc zwiewnego romantyzmu. Piękne zdjęcie.
O, bardzo mi sie podoba to zdjęcie z potrójną ekspozycją. Takie zjawiskowe :)
2 zajawki z LBN:
Klikon miejski
matka z dzieckiem żebrząca o jałmużnę pod kościołem
jako, że zlikwidowałem galerię i nie będę do niej nic wstawiał, czasem wrzucę coś w tym wątku. Pozdrawiam i miłego oglądania.
Witaj.
Szkoda,że zdecydowałeś się na taki krok,można wiedzieć co skłoniło Cię do tego ?
Galeria to nie to samo co wątek.
Pozdrawiam.
wyjaśnienie jest w podpisie, więcej nic nie napiszę na ten temat. Pozdrawiam :)
jakim filmem robiłeś tą babunię z pieskiem ;) ? miodzio światło wyszło
wydaje mi się że to było Fuji 160C Pro :)
ech - obstawiałem Portrę ;)
160C to wybitnie kotleciarski film, więc kolorki na nim ładniutkie i ziarenka niewiele ;)
Za rzadko robisz streety.
A co do Galerii. Przewaga wątku nad galerią jest taka, że w subskrybowanym wątku nic ci nie umknie, a w Galerii często ;)
popołudniowy spacerek z psiapsiułą ;)
Miękkie, naturalne i bardzo urokliwe portrety.
Psiapsiólka pewnie zadowolona :)
i jeszcze jedno
Pierwszy - piękny. Ładne światło i nastój.
Trzy przedostatnie - świetne.
ostatnie podoba mi się najbardziej - fajnie zagrała mokra dróżka i kałuża . Widać, że ciągłe opady można wykorzystać ;) .
psiapsuła fajna taka naturalna. Jak by Co się chciało to daj fotki jakieś z Lublina i okolic podoba mi się twoje spojrzenie na to miasto.