Nastepnym razem wytlumaczyc,ze nikt mu nie ciupnie antyka.Niech spokojnie odlozy na bok.Chyba,ze ma ustawione na wibracje,to moze sie nie zgodzic.
Wersja do druku
Najwyraźniej jest do niego mocno przywiązany...
Ciąg dalszy moich bałuckich pstryków.
33.
34.
35.
36.
Fajne :-) Mnie ostatnie dwie wrzutki się podobają. Moimi faworytami są 34 i 35. Gość z nr 36 też jest rewelacyjny :-)
Kolorowe jakoś mi nie podchodzą.
W ostatni weekend zaliczyłam kolejne zwiedzanie opuszczonych łódzkich ruin. Tym razem na tapecie była Fabryka Ossera i Przędzalnia Cienkoprzędna Grohmana. Świetne miejsca, ciekawa architektura, ale w środku coraz mniej do obejrzenia i sfotografowania. Widać, że złomiarze dzielnie opędzlowują budynki ze wszystkiego, co może mieć jakąkolwiek wartość. Z ciekawszych rzeczy zostały resztki dokumentów świadczących o niegdysiejszej działalności. Za to to nową jakość nadają budynkom grafficiarze tworzący w postindustrialnej przestrzenie ciekawe, niekiedy niepokojące malunki. Wrzutka znowu na dwa razy, bo nie mogę wybrać ;)
37.
Załącznik 99777
38.
Załącznik 99778
39.
Załącznik 99779
40.
Załącznik 99780
41.
Załącznik 99781
Bardzo mi się podobają takie postindustrialne klimaty. Na 39. bardzo fajnie zieleń drzewa przełamuje te szarości (bo odbieram te zdjęcia jako taki cykl). :)
Dziękuję bardzo :-) Chyba może być cykl :-P
W ostatniej wrzutce fajne kolorki i trochę plastyki od światła. Warto pobawić się światłem zastanym w takich budynkach. 38 wygląda dla mnie bardzo obiecująco.
Pozdrawiam
ogólnie bardzo fajne, a niektóre wręcz odważne
mi też się podobają :)