Odp: Raport o stanie Wisły
dokładnie - kapitalne dokumenty :)
a co do prosiaka - to nie bardzo dopłynie do Was na północ
ukochał sobie smocze krakowskie powietrze i zapuścił kotwicę mimo że na bulwarach zakaz kotwiczenia co krok się pojawia ;)
ja tu ponad 7 lat żyje już a prosiaka zobaczyłam 2 raz ;)
Fajny link Adam. Dołączę do mojego wątku na Dawnym Tczewie, którego założenie zainspirował ongiś most w Maguncji wrzucany chyba przez helmutha.
Możecie poczytać o innych fajnych mostach, chyba jednak niezalogowani nie mogą oglądać zdjęć :(
http://dawnytczew.pl/forum/viewtopic.php?f=57&t=1420
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
niektóre mogą :)
choć nie wszystkie się odpalają..
2 załącznik(ów)
abir świetne retro odkopałeś.
Wczoraj jeszcze płynęło głównym nurtem, dziś już wszystko stoi, a płynie gdzieś pod krą. Szkoda, że odwilż idzie, jakby takie mrozy sie jeszcze tydzień utrzymały, można by sobie pochodzić po lodzie (oczywiście w znanych sobie miejscach ;-)).
53.
Załącznik 80032
54.
Załącznik 80033
Farensbach świetnie nam tutaj Wisłę pokazujesz. Gratuluje udanych fot.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Farensbach
abir świetne retro odkopałeś.
Wczoraj jeszcze płynęło głównym nurtem, dziś już wszystko stoi, a płynie gdzieś pod krą. Szkoda, że odwilż idzie, jakby takie mrozy sie jeszcze tydzień utrzymały, można by sobie pochodzić po lodzie (oczywiście w znanych sobie miejscach ;-)).
53.
Załącznik 80032
54.
Załącznik 80033
Niesamowita jest ta kasza na wodzie. Zawsze jak to widzę to czuję kłopoty i lodołamacze w akcji. Ale teraz podobno odwilż idzie.
Kapitalne zdjęcia :)
1 załącznik(ów)
O, u Farensbacha się zagęściło :) Ładnie, i słońce jakieś widać. U nas dziś bida ze światłem. A stan kry podobny - główny nurt płynie swobodnie, na płyciznach całe połacie z posklejanych kier (kr...?) ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
....na płyciznach całe połacie z posklejanych kier (kr...?) ;)
nie podejmuję się odmiany:wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
O, u Farensbacha się zagęściło :) Ładnie, i słońce jakieś widać. U nas dziś bida ze światłem. A stan kry podobny - główny nurt płynie swobodnie, na płyciznach całe połacie z posklejanych kier (kr...?) ;)
...z posklejanych kawałków kry :-)