Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
Cytat:
Zamieszczone przez
Gryphoon
Mogę pomóc z dystrybucją w łódzkim. Może się jakoś z Bikeartem podzielimy robotą.
Zapisałem. Uprzedzam tylko, że do jednego z was zostanie wysłany pakiet z kalendarzami i listą nicków klubowiczów, którzy je zamówili.
Dystrybucje mamy co raz lepiej rozplanowaną :). Zobaczy jak nam wyjdzie wybór zdjęć do kalendarza.
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Zapisałem. Uprzedzam tylko, że do jednego z was zostanie wysłany pakiet z kalendarzami.
Dystrybucje mamy co raz lepiej rozplanowaną :). Zobaczy jak nam wyjdzie wybór zdjęć do kalendarza.
Z mojej strony zaden klopot, bedziemy mieli liste dystrybucyjna wiec z kazdym da sie umowic. Przewidujesz jakies terminy juz? Przypuszczam ze okolice pazdziernika?
Terminy są zaplanowane, ale uzależnione od zakończenia kolejnych kroków w tym nieskomplikowanym planie.
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Terminy są zaplanowane, ale uzależnione od zakończenia kolejnych kroków w tym nieskomplikowanym planie.
Dyplomata :)
Ten nieskomplikowany pomysł kalendarza wyprodukował 17 stron postów. Więc drobne problemy będą ;).
Naparzanie sie zacznie przy wyborze zdjęć. :-D
Zamówienie wysłane. Mogę pomóc w dystrybucji w części Górnośląskiej województwa Śląskiego. Muminek mocno na południu zamieszkuje, ja w centrum, przydałby się ktoś z okolic Częstochowy jeszcze.
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Raczej, gdy zostaną już wybrane. A tak poważnie to liczę na raczej spokojne wybory :)
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Dlaczego??