Odp: Pstryki ignoranta czyli romans z "sześćsetdwudziestką"
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Amen, Mirku daj merytorycznie głos bo nie będę mógł spać i jeszcze zacznę się moczyć w nocy a tak okrutny chyba nie jesteś :wink:
PS Ja też tam byłem ale się nie odzywałem bo na portrecie znam się tak jak wilk na gwiazdach.
Co do moczenia w nocy-spac mozna w dzien.:mrgreen:
Widzisz,bo to tak jest.Jeden wlosy sobie z glowy wyrywa,bo chce na forum wstawic jak najlepiej przygotowane zdjecie,kazda porada dla niego to jak dla Kani kropla wody.Drugi natomiast twierdzi ze na kompie ma slicznie,na wydruku doskonale a babrac sie nie bedzie zeby na forum fote wstawic.Jesli takiemu zwracasz uwage,ze tym babraniem obraza znaczna czesc uzytkownikow,zeby mial na uwadze,ze to my w jego przypadku ogladamy i podziwiamy fotki z neta,nie z jego dysku,nie wydruki.Ogladamy tylko to co nam udostepni i w takiej jakosci.Uzytkownicy wyrabiaja sobie zdanie na temat takiego postepowania,wyciagaja wnioski jak robic jutro,za tydzien,w przyszlosci.
Jaki jest sens jak przyjdzie moderator wytnie posty zostawi te cukierkowe wg wlasnego widzimisie,zagubi sens calej dyskusji ,oprawi to w ramke i nadal mamy slicznie,kolorowo.Zagryzajac paznokcie oczekujemy czy wstawi jakas fotke wybabrana lepiej czy gorzej,a moze wcale nie wstawi,bo po co ma sie babrac.
Ja po prostu sie nauczylem-nie warto,nie warto pisac ,nie warto podsuwac pomysly jak poprawic jak zrobic zeby bylo lepiej.Przecie to tylko babranie sie.A babrac sie mam gdzie,tu moge poogladac.
A jesli juz bede koniecznie widziec,ze ktos oczekuje czegos to mamy PW-to wystarczy.
Saboor-nie przekrzyczysz mnie.A milo sie czyta,ze czegos sie naumiales.
Oj Mirek Ty jestes dosłownie praktyczny, ale masz racje. Co byś jednak czasem nie odczuł, pamiętaj ze sa jeszcze tacy równiez tutaj, którzy zawsze chętnie posłuchają dobrej rady która się sprawdzi w praktyce. Bez Ciebie było by tu trochę ubogo:wink:.
Pozdrowerki
Oj tam, oj tam - w życiu czeba twardym być a nie mientkim :wink:. Sam chciałeś, jak czegoś nie będę w stanie wyglumić to będę pisał na priva a dociekliwe ze mnie zwierzę jest i trudno mnie spławić. I w ten sposób masz babo placek albo i dwa.
Baardzo fajne zdjęcia. Mirek, nie pozwól żeby jeden użytkownik przestawił cię na pozycję zgreda- Twoje rady znaczna większość z nas bardzo ceni
Podsumowując - Mirek, nie znam cię chłopie, ale ja Ciebie też (to a'propo Twojej stopki :mrgreen:)
PS A na dysku to ja mam że ho ho, na przykład ostatnio awarię mam - też piękna :grin:
PS Nie traktujcie tego jak złośliwość (ja taki trochę jak Saboor jestem), ale fajna to jest moja żona :mrgreen: Iwona. Zdjęcia to są: słabe, bardzo słabe, beznadziejne, niezłe, dobre, bardzo dobre, doskonałe (niepotrzebne skreślić)
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Podsumowując - Mirek,..., ale fajna to jest moja żona :mrgreen: Iwona.
Toz wiem o tym,wszyscy wiemy.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen ::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::-P:-P:-P
No i w końcu się szczerze roześmiałeś, do diabła z tymi fotkami, ważne że Ci humor poprawiłem :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
/.../
Saboor-nie przekrzyczysz mnie.A milo sie czyta,ze czegos sie naumiales.
Sam wiesz, że to co piszę to prawda. Można wciskać kit i "cukrzyć" Mirkowi, ale to taka szczwana bestyja, że
nie dość - połapie się to jeszcze dokopie. :-D
Tak, nauczyłem się i dzięki Twoim akcjom i korespondencji PW i jazdach pod tytułem: "pokaż no te fotkę"
gdzie poprawiałeś moje zdjęcia, a ja kombinowałem jak. Można by mnożyć przykłady, ale chodzi o co innego:
żaden podręcznik nie zastąpi Dobrego Praktyka online.
Nie wiem komu przyszło by do głowy, wrócić do "szkolnej optyki" żeby wyjaśnić parę ciekawostek z PS'a.
Tak że: dziękuję Mirek!
I polecam Mirka(w umiarkowanym dawkowaniu) OlyTalibom.
---------- Post dodany o 16:22 ---------- Poprzedni post był o 16:15 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Koriolan
Baardzo fajne zdjęcia. Mirek, nie pozwól żeby jeden użytkownik przestawił cię na pozycję zgreda- Twoje rady znaczna większość z nas bardzo ceni
Wiesz, ja go chyba rozumiem. Co jakiś czas pojawia się jakiś leszcz1 i pisze żeby się nie mądrzył bo: co on wie, teraz to się inaczej i ... pielesi smutki a nawet nie czyta posta. Można się wkurzyć.
1Leszcz: nieopierzony fotopstrykacz, co to wyżej sr* niż d**ę ma
---------- Post dodany o 16:25 ---------- Poprzedni post był o 16:22 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Podsumowując - Mirek, nie znam cię chłopie, ale ja Ciebie też (to a'propo Twojej stopki :mrgreen:)
PS A na dysku to ja mam że ho ho, na przykład ostatnio awarię mam - też piękna :grin:
Jak Kleopatra z profilu ... użytkownika. :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
PS Nie traktujcie tego jak złośliwość (ja taki trochę jak Saboor jestem), ale fajna to jest moja żona :mrgreen: Iwona. Zdjęcia to są: słabe, bardzo słabe, beznadziejne, niezłe, dobre, bardzo dobre, doskonałe (niepotrzebne skreślić)
Kurdę moja to B3atka ale rymu nie mogę znaleźć ... .:cry:
To znaczy znalazłem, ale się boję.
---------- Post dodany o 16:26 ---------- Poprzedni post był o 16:25 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Oj Mirek Ty jestes dosłownie praktyczny,/.../
Pozdrowerki
A wiesz jaki złośliwy, dobry belfer ale twardy. :cool:
Dzisiaj tak trochę (kolorystycznie) na smutno, fotki pt "Jak byś się nie starał zawsze jest krzywe i trzeba prostować". Jest tu jeden specjalista od takich rzeczy, więc jak przez przypadek zajrzy to proszę o wybaczenia że może jednak coś gdzieś przeoczyłem. Poza tym mamy mały jubel - setne zdjęcie :mrgreen:
100. Portal
101.Portal 2 (fajna gra - polecam :))
102. Poplamione szkło (powinno nazywać się RUDY)
103. Gothic
104. Francuska koronka po raz kolejny
Cykl na smutno nikomu nie przypadł do gustu, to może z innej beczki. Lubię focić okna, na świeci są ich miliony, w jednym kwiatek w innym gacie, proste, krzywe, zamknięte, otwarte itd. Poniżej kilka różnych: