Odp: M.Zuiko Digital 45mm 1.8
Cytat:
Zamieszczone przez
Jasand
Wyznaje zasadę (może to poznańskie skrzywienie) ,że "ordnung muß sein".Jak ktoś coś oferuje to winno byc. Dlatego wole kupować na alledrogo od osób prowadzących tez własne witryny. Bo tam mam pewność ,że jak kupie to na pewno bedzie towar.
Ja też mam doświadczenia, tyle że dokładnie przeciwne. Aukcja allegro, miejsce: Katowice, ilość: 30 z 30, mozliwy odbiór osobisty. Klikam KUP TERAZ, dzwonię i co? "Wie pan, nie mamy aktualnie ani sztuki". Tak wiem, gdybym zadzwonił przed to bym nie klikał głupot.
WoW, szkło dostępne w UK
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1041&message=39343152
Jack, pociągnij za sznurki (w DHL) i przekaż p. Joannie, że ja to już nawet osłonę mam więc jakby odwracamy tabelę i gietrzy na czele ;)
http://masters.galleries.dpreview.co...OmlrBAERY9k%3d
Budyniowe szaleństwo :( Wygląda na to, że kolejne szkiełko m4/3 ok, tylko nie ma go do czego podpiąć.
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
bubu :(
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
Link nie działa coś.
Ja ogólnie i tak jestem zadowolony z mojego Pena, a ten obiektyw zamierzam nabyć drogą kupna.
Wystarczy sobie obejrzeć oryginały z linku gietrzy. Może da się to lepiej wywołać, bo ja niestety nie znam kobiety, która lubi mieć budyń we włosach i na skórze. Chyba bym wolał trochę ziarna niż takie mało subtelne odszumianie najniższego iso.
Hm, ja widzę na zdjęciu pory na skórze modelki, więc nie jest fatalnie.
Choć oczywiście mogłoby być lepiej, ale jajec nie urywa :wink:
Jajec nie urywa? To jest jakaś kpina, jak się weźmie pod uwagę cenę szkła. Do tej matrycy wystarczyłby plasticzak za 300zł.
Właśnie, trochę dziwne, że na jednych zdjęciach wygląda to lepiej, a na tym powyżej jakby brak ostrości.