Ja uczciwie napisałem, że się napawam a nie sklejek szukam, co ja stolarz no może i stolarz, ale nie jak się napawam i jestem w stanie.:grin:
Wersja do druku
A wstawie se kilka na probe,zeby zobaczyc jak na forum jakosc ucieka z fotki.Ostatnio cos widze w galerii jakies mydlane,rozmemlane,komenty wskazuja,ze super ostrosc,jakosc...
Tak se watek zasmiece,pozniej sobie pozmieniam po zobaczeniu jak jakosc spada.Załącznik 56804Załącznik 56805Załącznik 56806Załącznik 56807Załącznik 56808Załącznik 56809Waga tak okolo 300-400 przy jakiejs optymalnej wielkosci:wink::wink:
I jak? Jak bym sam uzyskał taką jakość to byłbym szczęśliwy.
Mirek, gdzie ten ogród co Takie Kwiaty rosną :shock::grin:
I aż ciśnie się na usta pytanie - co z podlewaniem ?!
No nie złe te kwiatki :wink:
Jakość wg mnie b. dobra.
Po prostu zylety... piekne foty az oko cieszy :-)
Ja z tych co woli takie kwiatki niż te ogrodowe. Zwłaszcza jeśli chodzi o zajmowanie się nimi ;)
A zdjęcia bardzo fajne. Ostre i klarowne, tylko na ostatnim, chyba ze względu na ustawienie głowy, wyszedł moim zdaniem lekki zez ;)
Ogródek masz Mirek niekiepski ;)
A co do portretów - takie fotki lubię, kolor, ostrość, światło. Nie będę się wypowiadał co do ich portretowości bo obca jest mi ta dziedzina (pseudo)nauki.
Jakbym się znał na ogrodnictwie to bym może i coś napisał, ale się nie znam :( Napisze tylko że najbardziej podoba mi się ten czerwony kwiatek z zielonymi oczkami[2]. Beauty dish czy parasolka ?