74 mistrzowskie. Sliczny landszaft :) Jak obraz... Brawo!
Piekny moment uchwycony.
Tomek
Wersja do druku
74 mistrzowskie. Sliczny landszaft :) Jak obraz... Brawo!
Piekny moment uchwycony.
Tomek
Rzeczywiście 74 fajny.
Pomyśl, czy nie zaproponować go do popRAWki. Ciekaw jestem, jak to inni obrobią :roll:
Poprawiłbym natomiast 72. Niebo (MZ) niepotrzebne a miedza powinna wchodzić dokładnie w narożniki.
Jak dla mnie 74 bardzo dobre, ale 75 lepsze. Ma bardziej zrównoważony kadr, dzięki umieszczeniu w całości tej górki po prawej, w tle.
Dziękuję za opinie i sugestie, ta górka z 75. po prawej ,ma także stok zachodni, i jest kilka kadrów pionowych - może wyjdzie mała panorama. Dziś mgła była, ale nie było jej za dużo stąd taka fajna perspektywa. późno dziś wrociłem, mało czasu było na zabawę.
74. zgłoszę do poprawki.
Pozdrawiam AP.
74 bardzo ładne, takie zamglone i malarskie. Być może reszta ujęć sama wyglądałaby równie dobrze, ale jednak 74 je przyćmiło. :)
Znalazłem jeszcze:
Eeee no Panie apz! 76 wymiata i światło i mgiełka i ... a co tam jest super i tyle!
Pozdrawiam
Ja
Sliczne. Szkoda ze na drugim takie nedzne niebo bylo, ale krajobarazy sa przednie :grin:
Próbowałem go przemalować na niebiesko - ale ja to jeszcze nie ta liga - w każdym razie zacząłem przemalowywać te "nędzne nieba " i paskudne cienie - jak zacznę byc zadowolony zacznę i takie pokazywać.
Dziękuję Wam za opinie. Cieszę się bardzo , że zrobiłem obrazki, które się Wam spodobały. Mnie te miejsca podobają się od dawna, ale ja je oglądam we wszystkich czterech porach roku. A Matka Natura rzadko bywa taka hojna dla mnie jak przedwczoraj.
Pozdrawiam AP.