Ten ze słupem świetny! A po co taki kontrast dałeś wielki? Lepiej tak?
Wersja do druku
Ten ze słupem świetny! A po co taki kontrast dałeś wielki? Lepiej tak?
z kontrastem. hm.. prawie pod slonce to byly strzaly, wiec nie staralem sie uzyskac szczegolow np twarzy. a jak cos nie pokazuje sie dobrze - to lepiej wcale - moje zalozenie. takie smolowe zaczernienie uwydatnia same ksztalty. staram sie nie przesadzac.
poza tym dzieki temu widzimy jakies chmurki.
suchar:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no - pare dobrych metrow nad poziomem morza ;) chlopaki naprawde sie postarali :-)Cytat:
30-rany ... pomysl i wykonanie na naprawde wysokim poziomie.
jestem pod wrażeniem 30. :D
Bardzo ładne zdjęcia - gdzie postawić kapliczkę dla wiernych? ;-)
Jestem pod wrażeniem.
...idę odpiąć trzystatrzydziestkę od zuzi.
Super. Przypominaja mi cos na ksztalt fotek za czasow komuny, tyle ze na polu brakuje traktora. no i musialbys je nieco postarzyć. Mam wrazenie ze dales chlopakom laksigenu a z braku kibelka wariują :)
dzieki za odwiedziny.
daghda: nic nie wiem o zuzi. wtajemnicz mnie prosze.
tymczasem inny obrazek do oceny
-------------------------------------------------
:!: 031 "Malutka" - (kliknij w obrazek)
Olympus E-1, 14-54, blabla
-------------------------------------------------
dka, pardon za zamieszanie ale Zuzia to... SuSE 10, który kontroluje mojego PC - stąd na swoją "budę" mówię Zuzia :D
...a że było dość późno, to napisałem jak napisałem. W każdym razie, instalując system, na wyrost wybrałem kilka dodatkowych pakietów dla aparatów. Oprócz GIMPa, fSpot zainstalowało się coś, co edytuje (i dość dobrze sobie radzi mimo braku profilu dla E-330, ale to tylko kwestia czasu :] ) RAW - nie pamiętam w tej chwili, co to było.
@ 31 - takie "niewinne" to zdjęcie :-) Jak dla mnie super.
Kolejna fajna fota! To czekam teraz na tą z kablami :)
drabina jest po prostu swietna!
dka,
kawal dobrej fotografii.Swietne zdjecia. Pewnie miales cala dostawe inspoiracji i pomyslow. Oby wiecej, oby tak dalej. Golych babeczek nadal u Ciebie brak (czego o mnie powiedziec nie mozesz), wybaczam, ale coraz bardziej warto zajrzec do fotek pod intrygujacym tytulem "Gole babeczki...."
Napisze wiecej, jak zadysponuje czasem wzbogaconym o spokoj.
pozdrawiam,
excel