Co ja tu moge powiedziec takich fot to ja nigdy chyba nie zrobie
Wersja do druku
Co ja tu moge powiedziec takich fot to ja nigdy chyba nie zrobie
Tadeusz, w takim razie wszystko jasne i zrozumiale. Dzieki za te kilka slow wyjasnienia wiecej :)
Szklarz, szczerze mowiac, jeszcze miesiac temu nawet nie myslalem, ze takie zrobie. Naprawde przeszly moje oczekiwania.
Z pewną dozą nieśmiałości prezentuje zdjęcie shopowane. Czegoś bardzo brakowało mi w oryginale, nawet po zatonowaniu sepią, więc pokombinowałem. Przekombinowałem? Jak to widzicie? Mi osobiście się podoba, ale... wiadomo, moja opinia się nie liczy.
Eddie tym zdjęciem udowodniłeś że reszta nie jest szopowana :razz:
Bo jak się wziołes za PS-a to zaraz IMHO gorsze zdjęcia wystawiasz
NIe podoba mi się ta faktura którą tu zastowsowałeś jest zbyt jednolita co dodaje pewnej sztuczności do zdjęcia
A i jeszcze mały minusi czy jak już szopowałeś to nie można było zlikwidować tej różnicy w opaleniźnie na plecach, pozostał jaśnijszy pasek po bikini :-)
Fatalna obróbka... :-(
Dawaj oryginał w ciepłym cz/b bo zdjęcie jest arcyciekawe.
PS. I nie szopuj broń Boże paska na plecach...
BTW - w jaki sposób oświetlasz modelkę?
to 'obszczempianie' jest brzydkie bo jego wzor jest zbyt powtarzalny. tzn monotonny. jakbys chcial tak pokombinowac, to tylko recznie zmieniac pedzle. i wyzej wykadrowac, bo modelka sufit twarza podtrzymuje.
Paseczek widzialem, ale ze to takie kombinowanie/eksperymentowanie, to go zostawilem. W kazdym razie, bardzo dobra uwaga z ta jednolitoscia. Cos tu trzeba bedzie zakombinowac, tylko nie wiem jeszcze co ;)Cytat:
Zamieszczone przez west73
Widzisz, bo ja w sumie z shopowaniem sobie srednio radze. A od kiedy lustro mam to juz w ogole. A tutaj, jak pisalem, oryginal jakis taki zbyt gladki mi sie wydawal. Stad tez chec zrobienia z tego czegos innego :)
A przy okazji czuje sie pocieszony, ze zdjecia wychodza mi lepiej niz takie kombinowanie :)
Mariush, w sepii w sumie tez ladnie wyglada, bez tej obrobki.
Kurcze, pierwszy raz sie ciesze, gdy sie nie podoba komus to co zmajstrowalem :)
To zdjecie bylo oswietlane tak jak poprzednie z tej serii - czyli swiatlo dzienne na progu drzwi balkonowych :)Cytat:
Zamieszczone przez mariush
Pisząc o ciepłym b/w chodziło mi coś podobnego do sepii - jak np. tu http://www.obiektywni.pl/upload/real/3/13409_472972.jpg , w odróżnieniu do zwykłego cz/b (jak np. tu http://www.obiektywni.pl/upload/real/1/4662_437881.jpg ) :-)Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
no szopowanie mi sie nie podoba... juz lepiej bylby jakis szumek czy cosik ;-)
Ale cala reszta ulozenie modelki, mi sie podoba.... wieje naturalnoscia i pieknem :D Az sam nie wiem co piesz wiec sam sie streszcze - fajne, podoba sie :mrgreen: