kolejny perfekcyjny sposób na zamianę słów nie nie nie, na mmm mmm mmm :)
powiem tak gód dzob :)
Wersja do druku
kolejny perfekcyjny sposób na zamianę słów nie nie nie, na mmm mmm mmm :)
powiem tak gód dzob :)
Dzięki:) Taki nieśmialy eksperyment z tą Buzią był. Oczy mialy byc wieksze a'la alien, ale cos mi sie pomerdalo :). Rodzi sie koncepcja tez dziewczyny z planety jajogłowych, ale to wymaga czasu. Pozdrawiam
Mr Piggus patrząc na niego z jednej strony odbieram go pozytywnie a z drugiej widze w nim osobowość działacza i nie ważne czego. W sztormowym podoba mi sie ten wściekły atak fali i jej rozbryzg a cała otoczka podkreśla dramatyzm aktu. The Visitor wspaniała scenografia jak z secesyjnego domu i piękna bezosobowa kobieta, postać zjawa z zaświatów o czym swiadczy nagrobna tabliczka. Trudno tu mówić o odczuciach jak patrząc na całość zimne mrowie grasuje po plecach. Quitet jak wywiad przed inwazją obcych.
Dzięki Wiejo, fajnie jest czytac takie rzeczy :) Dziękuję za czas poświecony oglądaniu :) Dziekuje wszystkim.
Dzisiaj troche melancholinych klimatów
Jesienna impresja
Otchłań myśli
Jesienna impresja fantastyczny widok. Napatrzyć się nie mogę jak pokryte bruzdami pole pięknie prowadzi, drzewo jak na specjalne zamówienie i niebo z akcentami. Ochtłań myśli w tej pracy w zależności od upodobań każdy może znaleźś coś dla siebie. Podoba mi się w nim ta zagadkowość a raczej próba zamknięcia otwartej przestrzeni która tak naprawdę zamknieta jest tylko złudną linią horyzontu.
jesienna impresja fajna i ciekawa :) na drugim zdjęciu za pusto :)
Teraz tak pusto nie będzie, gdyż popsuł się wehikuł przybyszom:)
Bomba:shock::lol: i ten mały obcy :)
Myślę, że z tego gigantycznego jaja takiż wąż się wykluje. Odjazdowy widok.
Kurcze ale te fotki mają niesamowity klimat :shock: