Blad. Mi wisi jakie kto ma poglady na temat sprzetu. Jesli oceniam zdjecia i mam napisac cos negatywnego to juz nic predzej nie napisze.
Wersja do druku
Jestem totalnie zniesmaczony: dzisiejszą pyskówką , postawą moderatorów, kulturą niektórych i tyle w temacie.
wstrząsające.
Myślę , że nie zrobię Wam tej przyjemności , jednak będę ignorował uszczypliwości i kretynizmy!
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
za dyskusje w temacie tu dają mandaty , a za obrażanie mnie nie?
Gdzie opłacić tak ważny mandat , i czy jakiś potem egzamin?
cześć,
Wydaje mi się, że rozumiem o co Ci chodzi, jednak Twojej postawy nie rozumiem zupełnie.
Uważasz, że lustra zostaną wyparte. Pewnie tak. 3 lata? 10? 30? spoko..
Piszesz również, że G1 ma wspaniałe zdjęcia, jednak nie wstawiasz żadnych, a zrobiło się już 165 postów.. piszesz coś o momentach, na co sam sobie odpowiadasz.. czyli, że masz złe zdjęcia? ale tak naprawdę G1 robi je dobre?
Dla niektórych liczą się testy dpreview, dla innych zdjęcia kapsli, jeszcze innych dxmark (czy jakoś tak). Dla większości czytających fora liczą się foty zrobione przez jakiegoś użytkownika, gościa, który jest jak oni.
Piszesz, że będziesz ignorował uszczypliwość innych.. dobrze :-)
Wstaw te zdjęcia bo zachowujesz się jak małoletni troll.
;)
...ale dlaczego? Troszkę się pogubił, ale chyba nie zrobił niczego, co by go przekreśłało? Kiedyś nie brakowało fascynatów e-systemu na cyberfoto.pl Wielu modów nie mogło się pogodzić z tą fascynacją i skończyło się tym, że praktycznie nie istnieje tam dział Olympusa.
Wieje dzisiaj co ? Wieje wieje, czerepy zrywa. Nikt nikogo nie będzie wyganiał/wypraszał. Proponuje sie ogranąć co poniektórym. Nie mam dzisiaj nastroju do żartów i różnego rodzaju żałosnych wybryków.
Pozdrawiam
Brava dla Imperatora, obys rzadzil nam wiecznie!
Prawda jest taka, ze duzo na tym forum jakichs uszczypliwosci, przepraszam, ze zapytam jako freshmen: bierzecie je podpatrujac forum Nikona?
Warto popatrzec na kolezenskie forum Pentaxa, chyba nie ma lepszego klimatu niz pentaxowe, bez obrazy dla tego forum...
rodzyn cos napomknal, ze moze wieczorem zapoda jakies foto, gratuluje odwagi, tez jestem ciekaw co prezentuje G1, mam pare doswiadczen z innych systemow i Olkowego wiec bede mial jakies porownanie.
Panowie, wiecej serca dla ludzi, potem mamy niesympatyczne dyskusje.
pozdrawiam cieplo w deszczowy wieczor
WSZYSTKICH!