Pani kaczka naj, tylko za jasno wkoło niej.
Wersja do druku
Pani kaczka naj, tylko za jasno wkoło niej.
W słońcu miałabyś przepały:) a tak jest całkiem owszem.
Kaczek w wodzie i przyglądanie się łabądka podobaja się. Kaczka a śniegu jakby trochę za jasna.
Bardzo dziękuję. Wiem, że muszę jeszcze popracować nad perspektywą, ale na razie niestety to trochę fizycznie awykonalne :wink:
36.
Ostatnio szukam czegoś... sama nie wiem czego, jakiegoś punktu zaczepienia, bo już zdążyło to, co zwykłe mi się hmmm znudzić...? Zaczęły interesować mnie nieostrości, jakieś tam szumy i przenikanie się kolorów. Na jak długo? Pojęcia nie mam...
Miękki, nastrojowy obrazek ale chyba zbyt ciemny, nie uważasz?
Przysłoniłem sobie tak ze dwadziścia procent nieostrego dołu i jeszcze bardziej mi się spodobał.
Tylko koniecznie troszkę jasniej :)
To chyba wieczór jest... i pewno miało być ciemnawo. Co do dołu - popieram Wojtka.
Zazdroszczę Przedmówcom wrażliwości artystycznej, bo ja nie widzę w tym zdjęciu kompletnie nic. Biorąc pod uwagę wcześniejsze, świetne zdjęcia, ostatnie odbieram na zasadzie puszczenia w towarzystwie głośnego bąka.
@Mysi, nie porzucaj wcześniej obranej drogi!
Hehehe, mi się to zdjęcie podoba. No nie umiem powiedzieć czemu. Ciachać dół mówicie? Dobra, ciachnę. :grin: Tak, tak - to już były ostatnie podrygi słońca, stąd ta ciemność. Zdjęcie szufladowe, teraz pewnie bym ciut rozjaśniła jednak, ale wówczas to i tak ISO 400 w E-510 i po rozjaśnieniu IMHO wygląda strasznie. :wink:
A mi się to ostatnie zdjęcie podoba ;) Pełno jest idealnie ostrych zdjęć, dobrze doświetlonych, ale wszystkie pokazują to samo. A tu zdjęcie z zupełnie innej perspektywy, szum nadaje mu tylko więcej dynamiki. Podoba mi się ;)