Pięknie ptaszyska pokazujesz, zaglądam regularnie, zazdroszczę miejscówki i czasu
Wersja do druku
Pięknie ptaszyska pokazujesz, zaglądam regularnie, zazdroszczę miejscówki i czasu
Świetne zdjęcia. Znam te ptaszki, dobrze móc je oglądać z drugiej strony Oceanu. Jak wrócę będę mógł posłuchać ich porannych śpiewów. Brakuje ich tutaj w dużym mieście. Może spróbujesz je nagrać?
P.S.
Wiesz, że Blue Jay potrafi naśladować odgłosy?
Wiesz co, myślałem o tym, ale wtedy ptak wygląda jak wklejony w sztuczne tło, bo kontrast tak duży. Czasami zdarza mi się to - to znaczy oskarżenia że tło zostało sztucznie wklejone - nawet kiedy zdjęcie jest 100% oryginalne, bo długie telefoto i FF czasami takie tak bardzo kontrastowe odcięcie przy odpowiednim tle, więc jestem na to wyczulony. Tutaj oczywiście zdjęcia były robione MFT.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Dzięki wielkie, fajnie że się podoba.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Nie wiedziałem, zresztą on tak się charakterystycznie wydziera że trudno go z czymś pomylić :-)
Świetne zdjęcia a pry okazji dyskusji forumowiczów można się dowiedzieć ciekawych informacji. Miałaś fart z dzięciołową miejscówką.
@piasbog przypadków raczej nie ma. :):):)
Dołożyłem jeszcze jednego plusa od siebie - bo zdjęcia zasługują a system pozwolił:-)
Świetne foty. Bardzo dobry warsztat. Poprzeczka idzie w górę.