Dzieci , ekstra..... balsam dla oczu :)
Twój warsztat jest coraz lepszy...
hihi brakuje Ci tylko FF (to żart oczywiście)
Wersja do druku
Dzieci , ekstra..... balsam dla oczu :)
Twój warsztat jest coraz lepszy...
hihi brakuje Ci tylko FF (to żart oczywiście)
znów bałaganik i nie tylko:
Bardzo mi pasują te ostatnie miejskie serie. Świetnie skomponowane - to przede wszystkim.
Dziękuję agapiet :)
pierwszy test szajsunga ;) kadrowanie oryginalne, w 16:9
(zalecam p.klik i "otwórz w nowej karcie/nowym oknie)
siedziałem sobie przy tych gołębiach i odniosłem wrażenie, że one wyczuwają barierę energetyczną człowieka. Między moimi stopami znajdował się kawałek bułki i jeden z tych gołębi usilnie chciał się do niego dostać. Czaił się bardzo dlugo i podchodził coraz bliżej, aż w końcu był na tyle blisko by złapać ten kawałek. Nie udawało mu się to ponieważ odbijał się jakby od niewidzialnej ściany, zawsze w tej samej odległości ode mnie. W końcu odsunąłem się i dopiero wtedy podszedł by móc ten kawałek zjeść. Może to moja schiza, a może rzeczywiście coś w tym jest.
z ostatniej serii drugie się jak dla mnie wyróżnia - fajny kontrast budynek - i rytm nieba
Zaklinasz gołębie na szajsunga - hohoho!
Widzę, że jakość kompaktu pozwoli Ci się nim pobawić, znając Twoją manierę, przefiltrujesz odpowiednio w PSie zdjęcia i z kompaktowego mułu wiele nie zostanie.
dopiero teraz zauważyłem, że "inteligentnie" robiłem te foty na ISO400 ;) Tym razem moja stopka pasuje jak ulał do mnie ;)
z dzisiejszej wycieczki (EDA w Poniatowej i Bełżyce kościół, 1-3 -szajsung małpowy, 4 - Olek, 5 - mła szajsungiem /prawda, że mam ładną koszulę ?/)
następne z EDY