Bardzo ładny efekt uzyskałeś. Podoba mi się to zdjęcie.
Wersja do druku
Bardzo ładny efekt uzyskałeś. Podoba mi się to zdjęcie.
Obejrzałem kilka ostatnich portretów i nie żałuję ani chwili z czasu, który na to poświęciłem.
Bardzo podoba mi się TG.jpg (wpis #142), czyli "coś z niczego". Rozumiem, że to nic dotyczy tylko i wyłącznie sprzętu bo modelka czarująca, a fotograf spisał się znakomicie. Jak kiedyś stwierdzę, że mnie aparat ogranicza (E-400 + KIT), to obejrzę sobie ten portret i podejrzewam, że odechce mi się narzekania.
sebaBW800 - interesujący, a może nawet nieco dramatyczny portret. Podoba mi się.
modelka2 - miałem przyjemność obejrzeć kilka zdjęć tej pani i moim skromnym zdaniem to należy do ścisłej czołówki. Niby taki niewinny, radosny uśmiech ale wzrok lekko demoniczny :). Podoba mi się.
Juz w Toruniu "przez ramię" widziałam że masz tam kilka niezłych. :grin:
Tylko dlaczego takie kosteczki porobiły się na krawędziach po zmniejszeniu? Minie też czasem prześladują:???:
Poza tym troszkę mało naturalnie źrenice wyszły. Mimo to całość wypada naprawde dobrze :grin:
za Ggrzesiek:
tg - mnie zmasakrowało, przestałem rozmyślać co tu jeszcze kupić, że by robić lepsze zdjęcia
sebaBW800 - zdjęcie + obróbka jak najbardziej w mojej estetyce
jeziorko
W jeziorku brakuje mi jakiegoś punktu odniesienia lub przestrzeni. W Twoim kadrze jest taka nierównowaga planów ale wynagradza to błękit nieba odbity na tafli lodu. Poprawny kadr ale bez zachwytu. W zachwyt wprowadza zdjęcie modelka2 które zapamiętam.
Przyjemny pstryk ale bez szału. Mam nadzieję, że masz więcej z tego miejsca niż jedno. Wrzuć więcej.
Pozdrówka
Jestem dużym dzieckiem i lubie pobawić się nowymi zabawkami. Kupiłem Lumixa L1. Co prawda czasy świetności ten aparat ma juz za sobą. Jednak caly czas jest to 4/3:) Podłączyłem swojego 9-18 to Lumixa i wyszly zjęcia:) Poniżej wrzucam 2 fotki, właściwie to jedna ale w dwóch odsłonach.Kolor i BW. Jestem ciekawy, która Wam się bardziej podoba?
kolor ladniejszy, bo cieply...moze to przez ta zime za oknem :)
j.w. Bez koloru fotka traci przy takim zachodzie.