Świetne, egzotyczne (przynajmniej dla mnie) zdjęcia.
Wersja do druku
Świetne, egzotyczne (przynajmniej dla mnie) zdjęcia.
Autobus, jak autobus, ale ostatnie - Rewelacyjne, znów super niebo i w ogóle.
Zdjęcia z podróży bardzo na tak. Swoją drogą świetne to szkiełko ;)
Dawno tu nie zglądalem tu takie rodzynki.
44 - rewelacja, ostanim trzem również niczego nie brakuje.
Robisz świetne fotki a wątek jest coraz ciekawszy :)
marokańska babuleńka- wyśmienita. W sumie marzy mi się street w takim miejscu. Autobus też niczego sobie. Natomiast Atlantyk mi się nie podoba - cień jakiś w LD i takie tam takie...
Dzięki za odwiedziny:) Miło, ze ktoś tu czasem zaglądnie - raz częściej, raz rzadziej - ale zaglądnie :) A jeszcze, kiedy coś napisze - tym bardziej jest to miłe.
Radlakos: Atlantyk był pokazany raczej ze względu na możliwości Zuiko 7-14...
A street w takich państwach... ciężka sprawa... Zasadniczo muzułmanom nie wolno robić zdjeć - Maroko nie jest aż tak ortodoksyjne w tej kwestii, ale na pewno jest łatwiej chodzić z aparatem kobiecie niż mężczyźnie :) No bo to zazwyczaj kobiety tam są zakutane w swoje szmatki i chowają się przed wzrokiem ciekawskich.
Udało mi się wreszcie zrobić malutki porządek w zdjęciach z Maroka, w związku z czym wrzucam dziś 4 nowe zdjęcia. Może znów przypadną do gustu? Gdybyście mogli zwrócić uwagę na kolory - byłabym wdzięczna, bo nie wiem, czy aby na pewno u mnie na ekranie dobrze widać.
48/ Cascades d'Ouzoud
49/ Marokańska pustynia gdzieś przy granicy z Algerią (ok. 50 km na SW od Mhamid)
I dwa zdjęcia ptaszka - może Wy wiecie, co to za ptaszek? W moim małym atlasie takiego nie ma..
50/ Ptaszek 1
51/ Ptaszek 2
Pierwszy ptaszek mi się niestety nie wyświetla.
EDIT: już dobrze, zaraz zerknę do przewodnika
48 fantastyczne super klimat jedno z lepszych zdjęć wodospadu jakie widziałem- gratuluje
pozostałe przyzwoite no chyba że ptaszek kadrowany?
Doskonałe zdjęcia, i technicznie, i pod względem estetycznym. Wodospad - podobają mi się wyrównane kontrasty, płaskie światło, tak nieciekawe zazwyczaj, tutaj dało piękny efekt.
Ptaszek troszkę przycięty... 1 mniej - praktycznie jest to pion z poziomu, a 2 więcej skadrowany.
Fajnie, że podoba sie wodospad, bo robiłam go na długim czasie z ręki i bez żadnych filtrów. Fakt - był cały zacieniony. Co w sumie dało lepszy efekt, niż gdyby był w słońcu...