-
.
No "vodnik" jak zawsze na najwyzszym poziomie. Bardzo fajne zdjecie z tymi golębiami.... Fajnie sie to komponuje ... Podobaja mi sie takie zdjecia - wszystko B&W a jakas postac np. w kolorze ... poprostu super !!!!!! Kadr tez bardzo dobry... To tylko moje skromne zdanie... POZDRAWIAM
-
no ladnie ladnie ;d teraz mi sie podoba bo poprzednia glebia byla za mocna :P
Pozdrawiam
-
Powiem, że bardzo podoba mi się kadr. A tytuł mnie zmylił, bo myślałem że znowu chodzi o jakieś 'obiekty strategiczne' :lol:
Pozdrawiam
-
alez golębie krakowskie to jak najbardziej obiekty strategiczne :D
no i jest zakaz ich dokarmiania :D
Pozdrawiam
-
VODNIK gdzie zrobiles fotke temu grajkowi bo ja widze go czesto na Wroclawiskim rynkku ;) pozdrawiam
-
co do zdjęcia ostatniego jestem absolutnie na TAK. Uwielbiam tego typu manipulacje tak samo zresztą jak kadry po skosie. Sęk w tym że jeszcze tego nie umiem robić :( - dobrze że mogę zobaczyć jak ktoś to robi :)
-
Grajek siedzial sobie na krakowskim rynku.
A oto kolejna z serii - mimo zakazu...
ExposureTime - 10/2000 seconds
FNumber - 7.00
ExposureProgram - Aperture priority
ISOSpeedRatings - 50
MeteringMode - Multi-segment
FocalLength - 14.80 mm
Kolejne fotki z tej serii beda "dozowane".
-
I znowu TAK. A tak dla eksperymentu sprubuj na B/W tło dać ziarno jak ze starej fotografii (ORWO;) i w drugiej wersji sepię ale też taką "wiekową", wyblakłą i z ziarnem.
-
Rozumiem, ze golebie obcujace bezposrednio z ta dziewczynka mialy byc kolorowe, tak?
Fotki swietne. Mi bardziej podoba sie pierwsza. I tez chetnie zobaczylbym ja cala w b&w z ziarnem.
-
@Kregon masz racje, takie bylo moje zalozenie.
Jak znajde chwile czasu to moze poeksperymentuje z ziarnem.