1 załącznik(ów)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
1 załącznik(ów)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
No widzę, że robalujesz ostatnio, i to coraz lepiej. Brawo :)
Saboor będzie zachwycony :mrgreen:
Saboor ostatnio mnie nie odwiedza... :( Ale dziękuję za ciepłe słowa:D
2 załącznik(ów)
Hmmm, żadne :mrgreen:
Gdyby na pierwszym, miała pod "brodą" to co na drugim to by było optymalnie.
ech... jak zwykle mi podobają się te zdjęcia które są źle zrobione...
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
ech... jak zwykle mi podobają się te zdjęcia które są źle zrobione...
Czemu mówisz, że źle zrobione. Właśnie w wątku tenisowym napisałem robtorowi, że gusta różne są. Po prostu. Jesteśmy inni :D
Właśnie czytałam tamten wątek :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Właśnie czytałam tamten wątek :)
Czasem się dziwię kiedy w galerii zamieszczam zdjęcie oceny wahają się między 4-5 a tu nagle wyskakuje Jarek_gd z oceną 2... Rozumiem że są gusta i guściki, dlatego godzę się z tym, ale czuję w głębi serca że ta ocena jest niesprawiedliwa...
Eeech - wiele by mówić. Już dawno sobie odpuściłem galerię. Wolę pogadać z ludźmi w swoim wątku. Bez emocji, ekscytacji powiedzą co im się nie podoba, co podoba, pożartujemy - jest super.
Widzisz, gdy w galerii oceni Ciebie, mnie ktoś z dorobkiem, o kim wiem że do pięt mu nie dorastam - wtedy najgorsza ocena mobilizuje. Jak dostaniesz dwa lub jeden od ktosia, który wcale swoich zdjęć nie pokazał, albo same hmmm śmietniki - to nie wiesz co o tej ocenie sądzić: czy warta ona coś, czy ktoś się odstresowuje. Dlatego sobie odpuściłem.