Piękne drapieżniki Panowie! Gratuluję łowów.
Wersja do druku
Piękne drapieżniki Panowie! Gratuluję łowów.
Ten też super :grin:. Fajnie wywołujesz te zdjęcia, muszę się do Ciebie na kurs zapisać.
Swiatla sie wiecej pojawilo to i foty zyskaly znaczaco:)
Pikne drapole:)
pozdro
Nooo Panie KASPRZYK - po prostu doskonałe. (no muszę mówić do Ciebie dużymi literami :) )
Przyłączam się do zdania Bodzipa. Piękne zdjęcia :)
Podziwiam autorów zdjęć tu zamieszczanych, że w taki mróz chce wam się czatować na ptaszyska. Ale efekty świetne.
Wow parę godzin światełka i efekty piorunujące fantastycznie! Chimol piękny okaz, a przepały akceptowalne.
To i ja coś wstawię ze słonecznej zasiadki.
Mój lisek okazał się sprytniejszy ode mnie. Musiałem sobie drzemkę strzelić jak przyszedł i zabrał mięcho. Zawsze mięso kładę w dołku, ale tak żebym mógł chociaż kawałek widzieć. No i po przebudzeniu nie widziałem nic. Zdesperowany wypełzłem z nory żeby się przekonać czy mam rację. W dołku nic nie było. Chciałem wracać do domu ale wpadłem na pomysł żeby podrzucić liskowi jeszcze pare kromek chleba /z moich własnych kanapek!!!/
Wystarczyło jakieś 15-20 minut i rudy pojawił się. Jak wszystko już zabrał wtedy wróciłem do domu.
Jak czegoś nie zepsuję, to będzie święto. Dzisiaj jak rudy sikał uciąłem mu ogon. Ale żałuję, bo wyglądał komicznie.
Pozdrawiam i zazdraszczam ptaków. Już oddam tego lisa za chociaż dwa myszaki przy moim patyku.