Majac w pamieci Twoje wczesniejsze foty o podobnej tematyce oceniam 519 wysoko. Z jednej strony jest to jakis bahamoz, ale z drugiej majac swiadomosc powtarzalnosci ujęcia oraz jego obróbki jestem pod wrazeniem.
Wersja do druku
Majac w pamieci Twoje wczesniejsze foty o podobnej tematyce oceniam 519 wysoko. Z jednej strony jest to jakis bahamoz, ale z drugiej majac swiadomosc powtarzalnosci ujęcia oraz jego obróbki jestem pod wrazeniem.
Mnie najbardziej podoba się 518. Bardzo industrialne :). dobry kadr i dobrze ukazana powierzchnia, faktura tego czegoś.
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota:
520
Zapomniałeś ponumerować, ale wg. mnie 521- akcik udatnie Ci wyszedł. A nawet bardzo, im dłużej mu się przyglądam.
No coz... coraz odwazniej Rafale. Pisze o akcie. Strasznie surowo go potraktowałes. Ostro. Sprawia wrazenie ze jest zarosnięte całe włosami. Wywoluje we mnie mieszane uczucia i nie potrafie jednoznacznie okreslic czy mi sie podoba. Jestem na NIE WIEM.
:mrgreen:
520 jest świetna. Popatrzcie - jak ze smutasa można "wyczarować" rozbawionego, szczęśliwego GOŚCIA. Może to taka artystyczna "maniera"?
Pozdrówka.
Mnie też jakoś na wyobraźnie działa i widze strasznie "zarośniętą" kobietę. Ujęcie fajne ale ten efekt mi nie pasuje zupełnie.Cytat:
Zamieszczone przez kisi
Rafale na następną sesję zabierz lalkę Barbie ładna, zgrabna i niezarośnięta :mrgreen: . Panowie meszek który widać wynika z opalenizny modelki i zastosowanej techniki obróbki. Może obecna modelka nie uznaje depilacji rąk i brzucha. Co do foty i obróbki super ale pozostawiasz coraz mniej wyobraźni a szkoda, wszak najciekawsze są tajemnice :)
Nie lubicie owłosionych kobiet??? :roll: Może jeszcze ciepłego piwa nie lubicie??? ;)