Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Chcę robić zdjęcia świadomie...
Czyli serie wykreslamy-prawda?
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
E tam zaraz wykreślać. Robić świadomą serię :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
E tam zaraz wykreślać. Robić świadomą serię :grin:
Z podkreśleniem "Świadomą" :) (co oczywiście łatwo się mówi a gorzej robi :) ) ,i manual... hihi ;) :)
Muszę przyznać że ostatnie zdjęcia biedronek i przyłapanych są efektem właśnie seryjnych zdjęć... i to z nich jestem zadowolona:D Świetnie byłoby gdyby powstały bardziej świadomie... problem jest jednak taki że na podglądzie zdjęcie wygląda super a po zgraniu jest inaczej. Zdjęcia seryjne dają mi tą świadomość że zawsze będę miała z czego czego wybrać.
To może odstawiaj zdjęcia seryjne stopniowo? ;)
Trening, trening, trening i cierpliwość...
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Trening, trening, trening i cierpliwość...
Kurcze, to ostatnio tu pisałem odnośnie treningu https://forum.olympusclub.pl/threads...=1#post1092242 ;):D
Od dawna zaglądam (chociaż nie piszę) i muszę przyznać, że cieszy progres jaki widzę. I w kwestii panowania nad światłem i w doborze tła. Oby tak dalej! :)
3 załącznik(ów)
Tak się tylko pochwalę... i z przykrością stwierdzę że nie potrafię robić zdjęć nad morzem:(
Stwierdziliśmy z M że mewy nie srają na swoich żywicieli :) Wiec karmiliśmy je każdego wieczora.
Załącznik 120236
mewa czeka na haracz
Załącznik 120237
godzina 2:30
Załącznik 120238