Ostatnie zdjęcia mi się bardzo pododba. Kolumny ładnie prowadzą wzrok by się w końcu zatrzymać na to "złote" drzewo :roll:
A gdzie było robione? To zamek jakiś ?
Wersja do druku
Ostatnie zdjęcia mi się bardzo pododba. Kolumny ładnie prowadzą wzrok by się w końcu zatrzymać na to "złote" drzewo :roll:
A gdzie było robione? To zamek jakiś ?
Ladna fotka, faktycznie ladnie nas prowadzisz przez ten korytarz do tego zlocistego drzewka, jak juz zreszta wspomniala Lolita.:wink::grin:
Dziękuję za komentarze, cieszę się, że się podoba :grin:
Następne "cmentarne" :-P
Piękne miejsce, przyjemne zdjęcie, brakuje tylko niebieskiego nieba i mocniejszego wyostrzenie. Dla mnie , mimo wszystko, lepsze- ciekawsze niż poprzednie :)
..... tak jakby lekuchno budynek leciał w prawo, czy to możliwe?....
546 - rewelacyjne miejsce, doskonałe warunki na uwiecznienie. Nie wiem jednak, dlaczego nie uczyniłeś z tego drzewa na końcu tunelu motywu przewodniego, lub takiej wyraźnej wisienki na torcie. Niepotrzebnie skupiłeś się na ławce i koszu - ja bym dał dwa kroki do przodu, wmanewrował w kadr wyjście z tunelu tak, aby drzewo stało w okazałości. Oczywiście, z uwzględnieniem kolumn i sufitu. (bez niepotrzebnych prześwitów poza kolumny na boki).
Tak czy siak - zdjęcie bardzo udane.
Ostatnie - szczerze mówiąc, nie porywa. Brak światła jest zrozumiały, taki dzień. Ale czegoś mi brakuje.
Ostatnie przez obłe kształty kaplicy, aurę, alejkę takie wprowadzające melancholię. Nie powiem, że mnie porywa ale też i nie prześliznęłem się po nim.