extra zdjęcia, jak się je ogląda to od razu człowiek ma ochotę wskoczyć w buty i ruszyć w drogę. Widoczki piękne, ale też zdjęcia świetnie zrobione.
Wersja do druku
extra zdjęcia, jak się je ogląda to od razu człowiek ma ochotę wskoczyć w buty i ruszyć w drogę. Widoczki piękne, ale też zdjęcia świetnie zrobione.
I pomyśleć, że ja ich nigdy nie widziałem (wujostwa) . Jak bywałem za młodu w Tatrach to zawsze było mglisto, że człowiek patrzył aby ze szlaku gdzieś na manowce nie zejść...
W późniejszych latach to tylko w zimie na nartach i też patrzyło się tylko przed siebie coby między muldami smyknąć...
widoki piękne i foty zacne :-)
W poprzednią sobotę zabrałem się w końcu za Pasmo Rohaczy. Na początek łatwiejsza część pasma. Start z parkingu w Spalenej przez Skrajną Salatyńską Dolinę (Salatínska dolina), Skrajny Salatyn (Predný Salatín), Brestową (Brestová), Salatyn (Salatín), Spaloną (Spálená), Pachoł (Pachoľa) i powrót Spaloną Doliną (Spálená dolina).
915.
Załącznik 179983
916.
Załącznik 179984
917.
Załącznik 179986
918.
Załącznik 179987
919.
Załącznik 179985
Bardzo przyjemnie..,
Piękne widoki przed nami rozpościerasz :)
Beeeee, nie ma kozów ani owców... a zwłaszcza jednej ładnej kozicy :mrgreen:
Co Ty Alnico nie pracujesz tylko cały czas się po górach szwendasz :grin:. Cudne widoczki zapodajesz.
Jak na wakacje pracy dużo, pozostały więc weekendy.
Kóz za dużo nie było tym razem (tylko ta jedna), za to niedźwiedź pod Łomnicą się trafił :mrgreen:
Załącznik 180007
917 prześliczna !!! :)
ech odetchnąć sobie głębiej - najchętniej na górze na żywo mi się marzy ;)