Witaj
No jedyneczka superek ale i trojeczka niczego sobie takie klimatycze i nie pokryte kurzem jeno jak mawiaja gorale lekko przypruszone sniegiem.
Pozdrawiam.:)
Wersja do druku
Witaj
No jedyneczka superek ale i trojeczka niczego sobie takie klimatycze i nie pokryte kurzem jeno jak mawiaja gorale lekko przypruszone sniegiem.
Pozdrawiam.:)
Witam .
Zdjęcia bardzo fajne , takie melancholijne , w Twoim stylu .
Fajna wrzutka z "zimnym" klimatem.
Zakamarki okołodomowe -głosuję na 3 urzekło mnie to zdjęcie . Zimowe klimaty -najlepsza moim zdaniem 1 jest klimat i zgrabna kompozycja.
Dzięki za odwiedziny - miło że ktoś jeszcze zagląda do tego lamusa :)
Dziś 4 zdjęcia w dalszym ciągu zimowe, w tym jedno ściśle związane z okresem przedświątecznej gorączki porządkowej :D
Nie chciało mi się robić b&w. Uznalam, że tego koloru i tak jest mało, więc po co go zdejmować, niech sobie będzie w innym odcieniu b&w.
Hm... a może jednak lepiej by było klasycznie, bez pseudo-koloru... obaczę i dam znać.
Świetnie, klimatycznie, podoba się, najbardziej chyba ostatnie...
Ja te latarnie juz w tym watku chyba gdzies widzialem... hmm.. :roll:
;-)
T.
Drugie jest zajebiste.Wyglada jak cykniete na Sląsku,ma klimat.Ostatnie tez OK ale czegoś mu brakuje.Nie wiem czego :-(
alez tam w tczewie
gąszcz lamp,
las lamp wręcz,
aż czkawka tkaczke męczy
od czwartku
... no i wyszlo logopedyczno-dykcyjnie : )
"śląskie" robione z podręcznej drabiny (instant), czy moze z lampy ? (żeby jednak nie mówic ze z latarni)
Czwóreczka bardzo mię siem. Nie wiem w sumie dlaczego. Jakieś takie przestrzenne jest, ta postać zagubiona... No, nie wiem. Wpadło mi po prostu w oko.