Odp: Analog wiecznie żywy - nasze zdjęcia.
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
Gdy szła w bikini, nie tylko zegarki stawały...
Lubię ten Twój czasami czarny humor :D
Cytat:
Zamieszczone przez
gibberpl
Cóż, pora pożegnać wątek. Szkoda, że w większości zamienił się w złomo-szitowy. Ma ostatnich 40 stronach ciężko znaleźć dobre zdjęcia, a przez przypadkowe pseudo-pstryki nie chce mi się już przedzierać.
załóż więc wątek AA (Analogowo-Ambitny)...
Ale ja tam lubię to pomieszanie które tu jest - bardzo dobre foty przeplatane kiczami... trochę jak w torcie gdzie przepyszny krem przekładany jest nijakim z natury biszkoptem... sam krem gdyby jeść to zaraz by zmuliło...
jak mus to mus, do roboty trzeba iść
Acros 100
A to USA, czy PRL lata 80te?
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
załóż więc wątek AA (Analogowo-Ambitny)...
Ale ja tam lubię to pomieszanie które tu jest - bardzo dobre foty przeplatane kiczami... trochę jak w torcie gdzie przepyszny krem przekładany jest nijakim z natury biszkoptem... sam krem gdyby jeść to zaraz by zmuliło...
Noooo więc ja swoimi kiczami przeplatam te super foty aby było co wybrać :D. Jakby były same cycate blondyny to szłoby się zanudzić :D
No to kolejny "LOMO-KICZ-Z PRZĘDZALNI" na Kodziu 200. Już Wam pisałem jak Lomo pięknie krzywi foty - tutaj widać to szczególnie na pionowej linii łączącej dwie ściany po prawej :D. Lomo to chyba jedyny aparat na świecie z wbudowanym darmowym analogowym softem PS'a :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...8&d=1371466502
Haha, a ja ostatnio doszedłem do wniosku, że wuzet opracował w ciemni PS w płynach :)
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
Haha, a ja ostatnio doszedłem do wniosku, że wuzet opracował w ciemni PS w płynach :)
Wuzet złożyłeś już patent w urzędzie patentowym? Jest jakiś kod źródłowy w płynie tego płynnego PS'a? :D
Jak ja dawno skrzypłocza nie widziałem.
To jeszcze z drugiej strony ;-)