I jeszcze jak lazłem to chłopaki na linach tam wisieli. Takie małe czerwone i żółte kropeczki.
Robert, doskonałe zdjęcia. Sam miód jak to mówią :D
Gdyby nie panorama to takie do kalendarza bym chciał, oj chciał :mrgreen:
Wersja do druku
I jeszcze jak lazłem to chłopaki na linach tam wisieli. Takie małe czerwone i żółte kropeczki.
Robert, doskonałe zdjęcia. Sam miód jak to mówią :D
Gdyby nie panorama to takie do kalendarza bym chciał, oj chciał :mrgreen:
dzięki Panowie, :oops:
---------- Post dodany o 13:48 ---------- Poprzedni post był o 13:13 ----------
mam zdjęcie zrobione z chłopakami na linach, z daleka ale składak z kilku kadrów i można sobie pozbliżać i ich policzyć. Problem z fotami z tej panoramy jest taki że straciłem rawy tych ujęć, mam tylko tą panoramę
Teraz to już jestem pewien gdzie się wybiorę jak tylko czas pozwoli. Widoki cudowne :grin:
Słowackie Tatry w pełnej krasie, jest co podziwiać. Ach, piknie te góry na Twoich fotach wyszły.
na pewno nie będziesz żałował :)
thx :)
Y367 Żabie Stawy
Załącznik 128960
Y368
Załącznik 128959
Y369 woda wydawała się bardzo płytka :)
Załącznik 128961
Y370
Załącznik 128962
Y371
Załącznik 128963
Piękne fotki, widzę że światełko dopisało, chmurki też doszły :grin: . Ja bym się nie odważył wejść do takiej wody, pewnie chłodna była z lekka, tym bardziej po spacerku wcześniej, podejście tam jest strome to się można spocić :) . Jak tam szliśmy to się jakieś laski opalały :) .
Widzisz, zdawało się że ta woda to do łydek max jest :)Było gorąco, gdzieś ok. 30 stopni, a podobno trzy dni wcześniej spadł tam śnieg. To świetne miejsce na posiłek, odpoczynek i porobienie zdjęć.
Y372 idziemy dalej...
Załącznik 128964
Y373
Załącznik 128965
Y374
Załącznik 128966
Y375
Załącznik 128967
Y376
Z tego co pamiętam, to oznakowanie szlaków po Słowackiej stronie stało pod zdechłym Azorkiem. Nie wiem jak jest dzisiaj :roll:
Robert, ale mi sentymenta wrzuciłeś :)
oznakowania nie wyglądają na najgorsze...
Y376
Załącznik 128975
Y377 jesteśmy przy Chacie Pod Rysami, była w trakcie odbudowy.
Załącznik 128976
Y378 a to chyba jedno z ciekawszych miejsc w Tatrach :)
Załącznik 128977
Y379 a ludzie sobie idą...
Załącznik 128978
Robert piekne foty wstawiles.