-
Pagórki jak pagórki - trochę podobne do moich okolicznych, choć te moje nie miały nic wspólnego z lodowcami. Nie zamieszkane te równiny na Pomorzu są to podstawowa różnica.
Ale kurza opowieść pierwsza klasa - rozbawiła mnie do łez. I tak sobie pomyślałem, jakby te kurki były białe, to pewnie nie byłyby takie zajmujące?
Pozdrawiam autorkę. Zaglądam tu czasem, rzadko za to piszę. AP.
-
Ogarnęła mnie refleksja na temat fałdów rzeczonych przednich.. Mam ten sam problem co K@czy. Las za płotem do biegania, Rower bez powietrza w wózkowni drugi sezon. Basen, góry - to SF. Co robić , no co robić. !!! Może piwko?...:-P
-
2 załącznik(ów)
Fajnie, że zaglądacie :)
Poniżej ot, zestaw obowiązkowy, z braku czasu na kreowanie - "Atak klonów" ;)
-
Epizode II :) w senacie galaktycznym zapanował chaos :) http://www.youtube.com/watch?v=W03hF1yvTpQ musiałem :)
-
3 załącznik(ów)
Pogoda nieteges więc szukam inspiracji w zakamarkach okołodomowych.
Agua 1, 2 (dwie wersje - kolor i niekolor) i 3 ;)
-
Pierwsze kapitalne- podoba mi się kolor, pokusiłabym się o jeszcze bardziej retro obróbkę (ciągle w kolorze- jak stare podkolorowane fotografie),ale BW też dobre. Fajna praca!:grin:
-
dokładnie tak jak wanilia napisała...
bardzo dobre prace z naciskiem na 1
ta tonacja dodaje zdjęciu wszystko co powinna
nie brakuje mi na nim nic - nie ma przesytu ani żadnych braków oczywiście MSZ ;)
jak dla mnie rewelacja :)
-
Fotografie fajne, bardziej mi podoba się ta idąca w kierunku sepii, mimo, że zazwyczaj bardziej cenię BW.
Pozdrawiam AP.
-
3 załącznik(ów)
Dawno nic nie wrzucałam, wątek pokrywa kurz więc małe wietrzenie - sobotni poranek, trochę zimy.
-
Nooooo.... Gruba warstwa kurzu nawet już była ;) Jedynka mi najbardziej leży - klimatyczna.